ČUME NIJE DOŠAO NA SUD: Njegovo obezbeđenje pomaže poplavljenima!

Plaši se za svoju bezbednost

ČUME NIJE DOŠAO NA SUD: Njegovo obezbeđenje pomaže poplavljenima!

Crna Hronika -
Njegova odbrana obavestila je sud da su pripadnici policijskog obezbeđenja, koji ga čuvanju kao svedoka saradnika, angažovani na sanaciji poplava i da nisu vraćeni da se ponovo staraju o njegovoj bezbednosti

BEOGRAD - Početak ponovljenog suđenja svedoku saradniku Ljubiši Buhi Čumetu zbog optužbi da je fizički napao svoju suprugu, ponovo je danas odloženo u Trećem osnovnom sudu u Beogradu, jer je Buha izostao zbog bojazni za svoju bezbednost.

Njegova odbrana obavestila je sud da su pripadnici policijskog obezbeđenja, koji ga čuvanju kao svedoka saradnika, angažovani na sanaciji poplava i da nisu vraćeni da se ponovo staraju o njegovoj bezbednosti.

Buha smatra da mu je bezbednost ugrožena i da ne sme sam da izlazi iz kuće, a iz istog razloga nije se pojavila ni njegova supruga Ivana Buha, koja treba da bude saslušana kao svedok.

Optužni predlog tužilaštva tereti Buhu za krivično delo nasilje u porodici.Buha je pre godinu i po dana bio oslobođen optužbi zbog nedostaka dokaza da je 3. februara 2011. posle kraće rasprave udario suprugu pevačicu Ivanu Tulović, usled čega je ona zadobila lake telesne povrede.

Presudu je ukinuo Apelacioni sud i naložio da se suđenje ponovi.Buhina supruga je slučaj prijavila policiji, ali je kasnije povukla krivičnu prijavu protiv njega i na suđenju negirala da ju je tukao.Buha je svedok saradnik u procesima za ubistvo premijera Srbije Zorana Đindića i "zemunskog klana ".Ima sedmoro dece sa tri žene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja