Najnovije vesti

DŽAMBO RAZNEŽIO POLICAJCE: Dok su ga vodili plakao je, a onda priznao sve!
Foto: FOTO PRINTSKRIN PINK

Naježili se od suza

DŽAMBO RAZNEŽIO POLICAJCE: Dok su ga vodili plakao je, a onda priznao sve!

Crna Hronika
12:46h
Probao je nešto da improvizuje, da izmisli, ali je ubrzo i sam shvatio da je otkriven

Slobodan Nedeljković Džambo (26), koji je priveden u policiju jer je lagao da ima ženu i decu koja su nestala u poplavama u Obrenovcu, priznao je da je celu priču izmislio kako bi dobio kuću od države. Džambo je u prvi mah pokušao da izbegne saslušanje, ali je pristao da se vidi sa obrenovačkim policajcima u hotelu u ovom gradu.

- Sumnjali smo da laže već duže vreme, ali nismo hteli da dižemo paniku jer su još sveže rane od poplava. Juče smo zajedno sa njim posetili Bijelo Polje, gde je navodno poslednji put ostavio svoju ženu i dete. Dok smo se vozili u kolima delovao je izgubljeno, a zatim je pokušao da se pribere. Probao je nešto da improvizuje, da izmisli, ali je ubrzo i sam shvatio da je otkriven. Počeo je da plače kao kiša. Sve nam je priznao. Bukvalno. Plakao je kao malo dete. Svi smo se naježili – priča izvor upućen u istragu.

Kada su ga inspektori policije upitali kako mu je palo na pamet da izmisli celu priču, Džambo je rekao da ni sam ne zna, ali da je hteo da mu se izgradi kuća.

- Na taj način je pokušao da privoli ljude dobre volje i državu da mu izgrade kuću. Tačno je da je on godinama živeo u teškoj finansijskoj situaciji, da je u poplavama izgubio stvari u iznajmljenoj kući i da je spasavao ljude, ali to što je izmislio za ženu i dete je obmanjivanje javnosti. Nismo mogli da ga urazumimo. Samo je plakao. Odvezli smo ga na saslušanje u Čukaricu gde će ostati u pritvoru – kaže sagovornik lista.

Informer

http://www.youtube.com/watch?v=oDHgxUyiVJs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track