POTURIO DRUGU PUŠKU: Pucač iz SAJ pokušao da prevari inspektore!
Foto: Aleksandar Jovanović

Centrom Beograda juče odjekivali rafali

POTURIO DRUGU PUŠKU: Pucač iz SAJ pokušao da prevari inspektore!

Crna Hronika -
Vladimir N. (26) suspendovan zato što je juče, dok se u koloni svatova spuštao niz Takovsku ulicu, šenlučio iz „kalašnjikova“

BEOGRAD - Građani polegali.Pripadnik MUP Srbije Vladimir N. (26) iz Kruševca izazvao je juče oko 12.15 sati incident u centru Beograda, kad je u Takovskoj ulici, ispred zgrade RTS, ispalio u vazduh sedam hitaca iz „kalašnjikova“! Sa Vladimirom N. je obavljen razgovor i protiv njega pokrenut disciplinski postupak, te je suspendovan.Svadbarska kolona- Vladimir N., koji je pripadnik SAJ, pucao je iz „audija“ koji se kao deo svadbarske kolone spuštao niz Takovsku ulicu. Ispalio je sedam manevarskih metaka u vazduh, a potom produžio niz ulicu. S njim je u automobilu bio još jedan muškarac - kaže sagovornik Kurira iz istrage.Na mestu incidenta nađeno je sedam čaura, koje će biti iskorišćene kao dokaz. Izvori iz policije kažu da ispaljeni meci spadaju u manevarsku municiju.Prema rečima jednog od svedoka, hici su ispaljeni u rafalnoj paljbi, a Vladimir N. i još nekoliko svatova ponašali su se vrlo bahato.- U povorci je bilo više automobila koji su jurili niz Takovsku. Svi su bili okićeni, a iz prvog se vijorila srpska zastava. Muškarci u kolima su vikali i pevali toliko glasno da se čulo na ulici. Jedan je do pojasa izvirio kroz prozor vozila i mlatarao rukama- rekao je očevidac.Kad su stigli kod semafora ispred zgrade RTS, začuli su se pucnji.Lagao inspektore- Mislio sam da su nekoga ubili! Prestravio sam se, a dok sam se sabrao, vozač „audija“ dao je gas i produžio niz ulicu - posvedočio je očevidac.Vladimir N. je ubrzo identifikovan i priveden u policiju na saslušanje, gde je, kako saznajemo, pokušao da prevari inspektore i da im poturi drugu pušku.

Dokaz... Čaure od metaka
Dokaz... Čaure od metaka

Slično bilo u ZaječaruPOLICAJAC OBLAČIO PEVAČICI UNIFORMU, PA TUKAO PROLAZNIKAPre mesec dana sličan incident dogodio se u Zaječaru, gde je policajac M. P. (29) otišao na proslavu momačke večeri. Ubrzo se napio i počeo da daje svoje lisice i ključeve gostima. Pripiti ljudi su vezivali jedni druge, a M. P. se sve vreme smejao. Onda je policajca ponela muzika, pa je skinuo gornji deo uniforme i obukao pevačicu, da bi na kraju pretukao srednjoškolca koji je prolazio ulicom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track