AKCIJA POLICIJE: Kraljevčanin uhapšen zbog tableta i skrivenog oružja!

Završio u pritvoru

AKCIJA POLICIJE: Kraljevčanin uhapšen zbog tableta i skrivenog oružja!

Crna Hronika -
Pretresom stana osumnjičenog prnađeni su ručna bomba, dva pištolja sa okvirima, više od 100 metaka različitog kalibra, 110 tableta za koje nije posedovao lekarsku dokumentaciju

KRALJEVO - Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga pripadnici Odeljenja policije Policijske uprave Kraljevo uhapsili su i, po nalogu zamenika Osnovnog javnog tužioca u Kraljevu, zadržali do 48 sati Lj. L. (52) iz Kraljeva.

Kako je saopštila danas Policijska uprava Kraljevo, policijski službenici su, po naredbi Osnovnog suda u Kraljevu, izvršili pretres stana i drugih prostorija, vlasništvo osumnjičenog, kojom prilikom su pronašli ručnu bombu, dva pištolja sa okvirima, više od 100 metaka različitog kalibra i futrolu za pištolj.

Osumnjičeni nije posedovao dozvole nadležnih organa za držanje pronađenog oružja.

Ovom prilikom su pronašli i 110 tableta narkotičkih analgetika od po pet i 10 miligrama za koje Lj. L. nije posedovao lekarsku dokumentaciju.

Pronađeno oružje i narkotički analgetici su, uz potvrdu, privremeno oduzeti.

Policijski službenici će osumnjičenog, u zakonskom roku, privesti Osnovnom javnom tužiocu u Kraljevu, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track