AKCIJA GRAD 1: Policija pretresla 35 adresa, uhapsila 6 osoba zbog oružja i narkotika!
Foto: Dragana Udovičić/Ilustracija

INTEVENTNA JEDINICA RADILA PUNOM PAROM

AKCIJA GRAD 1: Policija pretresla 35 adresa, uhapsila 6 osoba zbog oružja i narkotika!

Crna Hronika -
U akciji, koja je sprovedena zajedno sa Upravom saobraćajne policije i Protivterorističkom jedinicom MUP-a Srbije, pojačano su kontrolisani vozači i vozila, zatim ugostiteljski objekti u kojima dolazi do učestalog narušavanja javnog reda i mira

BEOGRAD - Policijski službenici Uprave kriminalističke policije PU za grad Beograd i Interventne jedinice 92 sproveli su akciju "Grad 1", u kojoj su od više osoba oduzeli narkotike i oružje.

U akciji, koja je sprovedena zajedno sa Upravom saobraćajne policije i Protivterorističkom jedinicom MUP-a Srbije, pojačano su kontrolisani vozači i vozila, zatim ugostiteljski objekti u kojima dolazi do učestalog narušavanja javnog reda i mira, kao i izvršenja krivičnih dela.

Nakon toga su pregledani stanovi i prostorije na više adresa na teritoriji Beograda, kod osoba za koje postoje osnovi sumnje da se bave trgovinom narkoticima, saopštio je Biro za saradnju s medijima MUP-a.

U pretresu lica na 35 adresa, kod V.B (45) i D.B (38) pronađeni su i oduzeti dva pištolja i 16 komanda municije kalibra 7,2 mm, a kod Ž.Đ (31) dva pištolja i jedan kratež, kao i 100 tableta ekstazija i 15 paketića spida. Kod M.N. (38) i M.M (28) pronađeno je 68 paketića oko kilogram praškaste materije žute boje za koju se osnovano sumnja da je heroin

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova.

Policija je prilikom ove akcije pronašla M. D. (34) po potrazi UKP za grad Beograd, a za pet lica biće podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Kod njih je ukupno pronađeno 41 tableta psihoaktivne supstance, jedan paketić heroina, pištolj i 22 komada municije, kalibra 7,62mm.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track