KOMEMORACIJA U NS: Svi mi postavljamo jedno pitanje, a to je zašto?

Komemoracija poginulim Novosađankama

KOMEMORACIJA U NS: Svi mi postavljamo jedno pitanje, a to je zašto?

Crna Hronika -
Još tri mlada života prestala su zbog pogrešnog trenutka i pogrešnog mesta, a bez dovoljno snage da se odupremo iskušenju. Okupili smo se danas da odamo počast mladim životima koji su neočekivano ugašeni, rekao je dekan prof.dr Rade Doroslovački
1 / 9

NOVI SAD – Na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, održana je komemoracija povodom tragične pogibije troje mladih ljudi, na Prirodno-matematičkom fakultetu i Fakultetu tehničkih nauka, održana je komemoracija za Milicu Ležimirac, studentkinju prve godine Departmana za matematiku i informatiku PMF i Vladicu Matović, studentkinju na Departmanu za industrijsko inženjerstvo i menadžment FTN.

Prisutni su minutom ćutnje odali poštu studentkinjama Univerziteta u Novom Sadu.

Govor su održali dekan FTN, prof dr Rade Doroslovački i direktor Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment, doc. dr Bojan Lalić, koji su izrazili žaljenje za tri izgubljena mlada života.

- Još tri mlada života prestala su zbog pogrešnog trenutka i pogrešnog mesta, a bez dovoljno snage da se odupremo iskušenju. Okupili smo se danas da odamo počast mladim životima koji su neočekivano ugašeni. U ovim tužnim trenucima svi mi postavljamo jedno pitanje, a to je Zašto? – rekao je između ostalog dekan prof.dr Rade Doroslovački.

U prepunoj Sali, na pretužnom skupu, kojem su prisustvovali članovi porodica, student, drugari, profesoriii., na kraju se obratio i Vladičin teča Zoran Ristić.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track