AUDIJEM USMRTIO TROJE: Despot Vranić se brani ćutanjem
Foto: Kurir štampano

Trpi bolove

AUDIJEM USMRTIO TROJE: Despot Vranić se brani ćutanjem

Crna Hronika -
Osumnjičeni je objasnio da nije u stanju da iznese odbranu zbog bolova koje trpi. Nakon saslušanja, tužilac mu je odredio pritvor u trajanju do 30 dana

NOVI SAD - Osumnjičeni Despot Vranić (21), koji je upravljao „audijem A8“ u trenutku stravične saobraćajne nesreće, kada je poginulo troje dvadesetogodišnjaka, vozio je brzinom od 155 kilometara na čas. Pored tri puta veće brzine nego što je dozvoljena, imao je i 1,341 promila alkohola u krvi, tvrde istražni organi.

Vranić se u novosadskom sudu branio ćutanjem, jer je objasnio da nije u stanju da iznese odbranu zbog bolova koje trpi. Nakon saslušanja, tužilac mu je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

"Njega je na saslušanju pred Višim javnim tužiocem branio advokat po službenoj dužnosti. Osim na povredu oka, koju je zadobio prilikom udesa, osumnjičeni se žalio i na povredu kuka, zbog čega ne može da se osloni na desnu nogu.

Tužilac je predložio da se Vraniću odredi pritvor, jer za delo koje mu se stavlja na teret zakon propisuje kaznu u trajanju od preko 10 godina", navodi izvor iz novosadskog suda.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track