APELACIONI: Odbeglom vozaču šest godina i tri meseca zatvora!
Foto: Kurir

Povećana kazna

APELACIONI: Odbeglom vozaču šest godina i tri meseca zatvora!

Crna Hronika -
Đorđić je bio osuđen na pet godina zatvora presudom Višeg suda u Beogradu koja je preinačena od strane Apelacionog suda na šest godina i tri meseca zatvora jer je bežeći od policije vozio suprotnom stranom puta, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je natradala jedna žena, a njen suvozač teško povređen

BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu povećao je za 15 meseci zatvora kaznu Marku Đorđiću i pravosnažno ga osudio na šest godina i tri meseca zatvora jer je bežeći od policije vozio suprotnom stranom kolovoza, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je natradala jedna žena, a njen suvozač teško povređen.

Đorđić je bio osuđen na pet godina zatvora presudom Višeg suda u Beogradu koja je preinačena u pogledu visine kazne.

Osuđeni je 1. jula 2011. godine primetivši da ga prati policija pokušao da pobegne vozeći u suprotnom smeru. Naleteo je svojim "fijat puntom"na "zastavu 101", usmrtio Olgicu Pavlović (65) i teško povredio sedamdesettrogodišnjeg vozača. Nakon toga je skočio s rakovičkog mosta i privrenemo uspeo da utekne policiji.

Iako su mediji tada pisali da je Đorđić narko diler, što bi mogao da bude motiv ovog pokušja bekstva, koji se tragično završio, osuđen je zbog izvršenja krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, zatim nepružanja pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi i krivičnog dela sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje .

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track