IZREČENA PRESUDA: Darijanu Musiću 40 godina robije!

Ubistvo Vladislave Červenko

IZREČENA PRESUDA: Darijanu Musiću 40 godina robije!

Crna Hronika -
Kao što je najavio u prošli petak u završnoj reči Darijan Musić nije se danas pojavio u sudnici na izricanju presude za ubistvo Vladislave Červenko

NOVI SAD – Darijan Musić (27) osuđen je danas na 40 godina zatvora, zbog teškog ubistva na svirep način i s umišljajem, svoju devojku Vladislavu Červenko (25).

Kao što je najavio u prošli petak u završnoj reči Darijan Musić nije se danas pojavio u sudnici na izricanju presude za ubistvo Vladislave Červenko.

Podestimo Musić je u svojoj završnoj reči u prošli petak, pokušao u svojoj završnoj reči da “dotakne” sudsko veće, pa je čak u jednom momentu “pustio suzicu”.

- Molim vas da me oslobodite da ne prisustvujem izricaju presude. Ja sam sebe osudio na doživotnu tugu i bol. Jer i posle rešetaka i žice Dada se ni tada neće pojaviti – rekao je između ostalog Musić, koji je napisao tri strane svog “monologa”.

Musić je bio osuđen na 35 godina, ali je Apelacioni sud poništio presudu, iz bezazlenih razloga, te se postupak vodio

ispočetka.

Musić je Vladislavu usmrtio sa tačno 53 udarca, što rukama, pesnicama, nogama, a najjači udarac zadao joj je u jetru.

- Vladislavina jetra je raskidana u više pravaca. U prostor razderotine može da se uvuče pesnica odrasle muške osobe. To ukazuje na to da je optuženi probio jetru udarajući je pesnicama - stoji u obdukcionom nalazu i navodi se da je uzrok smrti masovno unutrašnje krvarenje.

Slađana Stojanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja