ISPOVEST ŽRTVE: Tukao me je, kada sam se osvestila ležao je na meni i iživljavao se!
Foto: Shutterstock

Nije želeo da prihvati raskid

ISPOVEST ŽRTVE: Tukao me je, kada sam se osvestila ležao je na meni i iživljavao se!

Crna Hronika -
B. Đ. (36) iz Vlasotinca pretukao i majku bivše devojke, koja je čula ćerkine jauke i pokušala da je zaštiti

VLASOTINCE - Tukao me je, a u jednom trenutku sam izgubila svest i nisam znala za sebe. Kad sam otvorila oči, ležao je na meni i iživljavao se.Ovo je, kako Kurir saznaje, policajcima ispričala M. S., koju je brutalno pretukao, a onda silovao bivši momak B. Đ. (36) iz Vlasotinca. Pomahnitali muškarac je nekoliko puta udario i majku svoje devojke, koja je čula ćerkine jauke i pokušala da je zaštiti.Uvrede i psovke- B. Đ. i M. S. su raskinuli, ali on nije želeo da prihvati da je kraj. Na prevaru je došao u kuću bivše devojke da bi je ubedio da treba još jednom da pokušaju. Čim je ušao, počeo je da viče, da iznosi svoje zahteve i ultimatume - kaže izvor Kurira iz istrage.Preplašena devojka pokušavala je na sve načine da smiri situaciju.- Pokušavala je na lep način da mu objasni da nema svrhe da se i dalje viđaju jer im ne ide. Govorila mu je da je on dobar dečko, ali da njih dvoje jednostavno nisu jedno za drugo. Međutim, njega je to još više razbesnelo. Vređao ju je, psovao i vikao na nju - kaže naš sagovornik.Pomahnitali B. Đ. odjednom je nasrnuo na bivšu devojku.- Počeo je brutalno da je udara pesnicama po glavi i telu. Ona je pala, bila je u polusvesnom stanju. Dok je nemoćno ležala, manijak je iskoristio priliku i silovao je - kaže izvor Kurira.Kad je došla k sebi, devojka je počela da jauče i zapomaže jer nije mogla da ga skloni sa sebe. Njene stravične vapaje jedino je čula majka, koja je u tom trenutku bila u komšiluku.Prevezena u bolnicu- Žena je utrčala u kuću i zatekla pretučenu ćerku. Pokušala je da odbrani M. S. od monstruma, ali je B. Đ. nasrnuo i na nju. Nasilnik je potom pobegao, a ceo slučaj odmah je prijavljen policiji - kaže naš sagovornik.Povređena M. S. kolima Hitne pomoći prevezena je u leskovačku bolnicu, dok je B. Đ. ubrzo priveden i prebačen u okružni zatvor u tom gradu.- Devojka je lakše povređena, ali je zbog preventive i mogućih komplikacija zadržana na bolničkom lečenju - rečeno nam je u leskovačkoj bolnici.

Apelacioni sudMANIJAKU S PANČEVCA SMANJENA KAZNAApelacioni sud u Beogradu smanjio je kaznu sa 15 na 13 godina zatvora Zlatku Vučkoviću, koji je 29. septembra 2013. godine silovao S. S. kod Pančevačkog mosta. Kako je utvrđeno, Vučković je ženu presreo na pešačkoj stazi ispod mosta i pokušao da je natera da ga seksualno zadovolji. Žena je pokušala da pobegne, a on ju je sustigao, brutalno pretukao i silovao.

ZločinacDEVOJKE DRŽAO ZATVORENE I PRIMORAVAO IH NA SEKSJ. F. (62) osuđen je u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici na osam i po godina zatvora zbog toga što je dve devojke zloupotrebljavao u seksualne i pornografske svrhe koristeći njihove teške prilike. On je žrtve zaposlio u svojoj kući, a potom ih je držao zatvorene i tražio da mu seksualnim uslugama isplate navodni dug. Kod J. F. je nađen video-snimak na kojem pipka maloletnicu sa smetnjama u razvoju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track