JAGODINA: Porodica iz Velesa teško povređena u saobraćajci, krivična prijava protiv vozača!
Foto: Dragan Kadić

Automobil udario u ogradu

JAGODINA: Porodica iz Velesa teško povređena u saobraćajci, krivična prijava protiv vozača!

Crna Hronika -
Dete staro dve godine je zadobilo teške telesne povrede i nalazi se na Institutu za majku i dete u Beogradu, ženska osoba, zadobila je lakše telesne povrede i nalazi se u Opštoj bolnici u Jagodini, a vozač i drugo dete od četiri godine su smešteni u Opštoj bolnici u Ćupriji

JAGODINA - U teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd -Niš, kod sela Miloševa, kod Jagodine, povređena četiri osobe iz Velesa (Makedinija) među kojima i dvoje dece od dve i četiri godine.

Udes se dogodio juče na kolovoznoj traci prema Beogradu, rečeno je u Policijskoj upravi (PU) Jagodini.

Putničko vozilo "Pežo" registarske oznake Velesa je udarilo u zaštitnu ogradu i sletelo na travnatu površinu, nije bilo sudara sa drugim vozilom, napominju u policiji.

"Putnici u vozilu, dete staro dve godine je zadobilo teške telesne povrede i nalazi se na Institutu za majku i dete u Beogradu.

Suvozač ženska osoba, zadobila je lakše telesne povrede i nalazi se u Opštoj bolnici u Jagodini. Vozač i drugo dete od četiri godine su smešteni u Opštoj bolnici u Ćupriji".

Uviđaj na mestu udesa izvršila je ekipa Saobraćajne policije za autoput PU Jagodine, i "protiv vozača automobila će biti podneta adekvatna krivična prijava u redovnom postupku".

Nezvanično, radi se o četvoročlanoj porodici, muž, supruga i dvoje dece.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track