(VIDEO) POGLEDAJTE: Upad specijalaca u fabriku narkotika u selu Gredetin!

Zaplenjeno više od 400 zasada skanka

(VIDEO) POGLEDAJTE: Upad specijalaca u fabriku narkotika u selu Gredetin!

Crna Hronika -
Specijalci antiterorističke jedinice i kriminalistička policija posle upada otkrile su laboratoriju za proizvodnju skanka, a u kući jednog od osumnjičenih pronađeno je i oružje

ALEKSINAC - Pripadnici kriminalističke policije, u saradnji sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice i policijskih uprava Niša i Jagodine i koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su M.B.(33), N.M.(32), B.M.(26) i B.L. (39), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Ovom akcijom je presečen još jedan lanac proizvodnje i prodaje droge, što je rezultat višemesečnog zajedničkog rada Tužilaštva i pripadnika Uprave kriminalističke policije.

Tokom sprovođenja akcije izvršen je pretres objekata na više lokacija, a u mestu Gredetin, opština Aleksinac, na dve lokacije otkrivene su laboratorije za proizvodnju modifikovane droge „skank“.

U obe laboratorije pronađeno je više od 400 zasada „skanka“, visine biljaka od preko dva metra. Biljke su bile u fazi sazrevanja i pripremljene za dalju prodaju.

U objektima je nađeno i više kilograma gotovih proizvoda.

Na tavanu porodične kuće jednog od osumnjičenih, pronađeno je više komada vatrenog oružja, od kojih su neki u ilegalnom posedu.Svi osumnjičeni biće, uz krivičnu prijavu, privedeni u Tužilaštvo za organizovani kriminal.

http://www.youtube.com/watch?v=TVmGuS0faf8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track