GAĐALI GA FLAŠOM PA UDARILI PO NOSU: Napali konduktera u Nišu!

Nasilnici žrtvu šutirali

GAĐALI GA FLAŠOM PA UDARILI PO NOSU: Napali konduktera u Nišu!

Crna Hronika -
Kada je autobus stao kako bi dvojica putnika, koji su zatečeni bez karte, izašli, oni su prilikom izlaska najpre pisvskom flašom gađali konduktera, ali pošto su ga promašili udarili su ga pesnicom nekoliko puta u glavu

NIŠ - Dvojica nepoznatih napadača, prilikom napuštanja autobusa koji saobraća na liniji 34, napali su konduktera i zadali mu više udaraca.

Sve se dogodilo na Bulevaru Zorana Đinđića, kod Gradske bolnice, kada je autobus stao kako bi dvojica putnika, koji su zatečeni bez karte, izašli. Međutim, prilikom napuštanja autobusa, kako kažu u Javnom preduzeću “Aerodrom”, nepoznati počinioci su udarili konduktera.

- Kondukter je udaren po nosu. Pri izlasku N.N. lica iz autobusa, jedan od njih je gađao konduktera pivskom flašim. Na sreću, promašio je - kažu u JP “Aerodrom”.U niškoj policiji pojašnjavaju da su putnici bez karte kondukteru zadali nekoliko udaraca pesnicom u glavu i da su ga šutnuli. Pivska flaša se, kažu u policiji, razbila u autobusu i nikoga nije povredila.

Počinioci za sada još nisu identifikovani i policija radi na utvrđivanju njihovog identiteta.

Ovaj incident dogodio se 8. juna nešto posle 20:30h i to je drugi napad na radnike JP “Aerodrom” od početka godine.U ovom preduzeću kažu da je jedna kondukterka napadnuta 26. marta, na Bulevaru 12. februar. Tada je, takođe nepoznati počinilac, prvo šutirao sedišta u autobusu i udario jednu putnicu, a onda je prišao do kundukterke i nogom je udario u predelu stomaka.

Pretio je i pocepao vozačev fluorescentni prsluk, udario rukom u krov autobusa, nogom polomio staklo na vratima i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Kako kažu u ovom preduzeću ni ovaj počinilac još nije identifikovan.

( Južne vesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track