VELIKA PLANA: Policija sprečila kupoprodaju 5,3 kilograma skanka!
Foto: MUP

Drogu skario u šumi

VELIKA PLANA: Policija sprečila kupoprodaju 5,3 kilograma skanka!

Crna Hronika -
Osumnjičenog I. N. policija je, posle dužeg operativnog rada i praćenja, danas zatekla na izlazu iz Velike Plane, na putu prema Orašju, gde je, po dogovoru sa kupcem, došao svojim taksi vozilom i gde je trebalo da proda skank
1 / 5 Foto: MUP

SMEDEREVO - Inspektori kriminalističke policije PU u Smederevu danas su osujetili kupoprodaju opojne droge "skank" i uhapsili I. N. (36) iz Velike Plane.

U ovoj akciji zaplenjeno je 5,3 kilograma opojne droge "skank", pre nego što je preprodata.

Osumnjičenog I. N. policija je, posle dužeg operativnog rada i praćenja, danas zatekla na izlazu iz Velike Plane, na putu prema Orašju, gde je, po dogovoru sa kupcem, došao svojim taksi vozilom i gde je trebalo da proda "skank" koji je prethodno sakrio u šumi pored puta.

Njemu će, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, biti određeno policijsko zadržavanje, posle čega će biti sproveden Višem javnom tužiocu u Smederevu.

Pripadnici Policijske uprave u Smederevu nastavljaju operativni rad na utvrđivanju svih okolnosti, porekla droge i identifikaciji i hapšenju ostalih učesnika u lancu kupoprodaje opojne droge na području Velike Plane, piše u policijskom saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track