UŽAS U BEOGRADU: Mladića (20) udario tramvaj i bacio pod točkove Hitne pomoći!
Foto: Marina Lopičić

Saobraćajna nesreća

UŽAS U BEOGRADU: Mladića (20) udario tramvaj i bacio pod točkove Hitne pomoći!

Crna Hronika -
Mladić je pokušao da pretrči ulicu, kada je naleteo na tramvaj, koji ga je udario i od siline udarca odbacio, nakon čega je mladić završio pod točkovima vozila Hitne pomoći i preminuo od zadobijenih povreda

BEOGRAD - Mladić (20), čiji identitet za sada nije utvrđen, nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pre 15 minuta u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 106.

“Mladić je pokušao da pretrči ulicu, kada je naleteo na tramvaj, koji ga je udario i od siline udarca odbacio, nakon čega je mladić završio pod točkovima vozila Hitne pomoći.

Ekipe Hitne prevozile su pacijenta, kada je mladić iznenada pao pred njih.

Mladić je od zadobijenih povreda preminuo na mestu nesreće.

Tramvaj se kretao ka Cvetkovoj pijaci kada je udario u mladića koji je prelazio ulicu. - Primili smo poziv u 14.33 sati za Bulevar revolucije 109. Ekipe su utvrdile smrt u 14.40 sati.

Kako je tačno došlo do smrtnog ishoda ne možemo da tvrdimo mi već policija - rekla je dr Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Na mestu nesreće vidljiva je krv i kod tramvaja i kod vozila Hitne pomoći.

U GSP-u kažu da je reč o tramvaju sa linije 5 i da policija radi na utvrđivanju odgovornosti. Saobraćaj na tramvajskim linijama koje idu ovom trasom bio je obustavljen do 15.45, kada je normalizovan.

( Alo/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track