LAŽNO SE PREDSTAVLJAO: Nišlija prevario dve firme za više od milion dinara!

Priveden u tužilaštvo

LAŽNO SE PREDSTAVLJAO: Nišlija prevario dve firme za više od milion dinara!

Crna Hronika -
Osumnjičeni je doveo u zabludu predstavnike preduzeća "Elektromehanika"d.d.o. iz Niša da svojom mehanizacijom učestvuju u čišćenju korita reke Morave i da za kupovinu goriva na njegov tekući račun uplate 660.000 dinara i preduzeća "Status" iz Svrljiga predočavao mogućnost dobijanja bespovratnih sredstava inostranih fondova ako uplate na njegov račun 450.000 dinara

NIŠ - Niška policija uhapsila je D.R.(45) iz Niša zbog sumnje da se lažno predstavljao kao predstavnik Balkanskog fonda za lokalne inicijative zadužen za projekte iz ekologije i zaštite životne sredine čime je od oštećenih pribavio protivpravnu imovinsku korist više od milion dinara, saopšteno je iz Policijske uprave.

Osumnjičeni je, kako navode iz policije, doveo u zabludu predstavnike preduzeća "Elektromehanika"d.d.o. iz Niša da svojom mehanizacijom učestvuju u čišćenju korita reke Morave i da za kupovinu goriva na tekući račun osumnjičenog uplate 660.000 dinara koje je protivpravno prisvojio.

Sumnja se da je predstavnicima preduzeća "Status" iz Svrljiga predočavao mogućnost dobijanja bespovratnih sredstava inostranih fondova iz ekološke grupe projekata i da ih je doveo u zabludu, a ova firma je na njegov tekući račun uplatila 450.000 dinara koje je protivpravno prisvojio, navode iz policije.

Osumnjičeni će sa krivičnom prijavom biti priveden nadležnom tužilaštvu, napominju iz policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track