TUGA NA NOVOM GROBLJU: Sahranjeni majka i sin koji su poginuli na Ibarskoj!
Foto: Aleksandar Jovanovic

U utorak poslednji oproštaj od malog Bogomira

TUGA NA NOVOM GROBLJU: Sahranjeni majka i sin koji su poginuli na Ibarskoj!

Crna Hronika -
Ne znamo kako je do tragedije došlo ali oni su bili porodica za primer. Deca su stvarno bila za primer. Ovo je veliki udarac za sve, a ne želim ni da pretpostavim kako se Vladimir oseća, kaže jedna od Rođaka
1 / 7 Foto: Aleksandar Jovanovic

BEOGRAD - Miljana Popović (49) i Đurađ Popović (18), koji su 30. maja poginuli kada se automobil, kojim je upravljao Vladimir Popović sudario sa kamionom, sahranjeni su danas na Novom groblju.

U prisustvu stotinak prijatelja, oni su ispraćeni sa tugom i nevericom, a juče je preminuo i mlađi sin Popovića, petogodišnji Bogomir.

Otac Vladimir, koji je tog kobnog jutra upravljao "dačija loganom", beogradskih registarskih tablica, koja se kretala ka Beogradu, prebačen je iz šok sobe i njegovo stanje je trenutno stabilno.

Nikome nije jasno zašto je automobil iznenada prešao u suprotnu traku i zakucalo se u kamion. Veruje se da je u pitanju bio umor, jer su se Popovići vraćali sa letovanja u Crnoj Gori.

U direktnom sudaru na mestu su poginuli Miljana i Đurađ, dok su otac Vladimir i Bogomir teško povređeni. Najmlađi Popović, za čiji su se život lekari borili danima, preminuo je juče u ranim jutarnjim satima.

- Tuga. Ne znamo kako je do tragedije došlo ali oni su bili porodica za primer. Miljana je bila arhitekta, a Vladimir je elektroinženjer. Deca su stvarno bila za primer. Ovo je veliki udarac za sve, a ne želim ni da pretpostavim kako se Vladimir oseća - priča rođaka.

Sahrana petogodišnjeg Bogomira, planirana je za utorak.

( BLIC)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track