RANJENI MUŠKARAC I ŽENA NA PALAMA: Aktivirao bombu zbog razvoda!
Foto: KURIR

Eksplozija ispred tržnog centra

RANJENI MUŠKARAC I ŽENA NA PALAMA: Aktivirao bombu zbog razvoda!

Crna Hronika -
Po nezvaničnim informacijama medija bombu je aktivirao muškarac. Navodno se bračni par rastao pre dva meseca, ali je muškarac danas došao u tržni centar gde je zaposlena njegova bivša supruga, pozvao je napolje i na parkingu aktivirao bombu, ranivši i sebe, i nju

SARAJEVO - Jedna žena i jedan muškarac ranjeni su danas kada je bačena "eksplozivna naprava" ispred Tržnog centra "Tom" na Palama, rekla je portparol Centra javne bezbednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

"U 14.25 sati bačena je eksplozivna naprava ispred Tržnog centra Tom. Dve osobe su povređene - jedan muškarac i jedna žena", navela je Tešić.

Po njenim rečima, ranjenicima je orva pomoć ukazana u Domu zdravlja na Palama, a potom su prevezeni u sarajevsku bolnicu Koševo. Uviđaj ispred tržnog centra je u toku.

Po nezvaničnim informacijama medija, to je bračni par, a bombu je aktivirao muškarac. Navodno se bračni par rastao pre dva meseca, ali je muškarac danas došao u tržni centar gde je zaposlena njegova bivša supruga, pozvao je napolje i na parkingu aktivirao bombu, ranivši i sebe, i nju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track