KRALJEVO: Žena, povređena u udesu u kanjonu Ibra, prebačena za Beograd

Pogoršano stanje

KRALJEVO: Žena, povređena u udesu u kanjonu Ibra, prebačena za Beograd

Crna Hronika -
Pacijentkinja je nakon udesa, u noći petak na subotu, primljena u bolnicu teškim telesnim povredama, zbog čega je ležala na Intenzivnoj nezi bolnice. Prošle noći, njeno stanje pogoršalo, jer je došlo do krvarenja na mozgu, i ona je hitno prebačena na neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije

KRALJEVO - Zvonko Veselinović, direktor Zdravstvenog centra ""Studenica"" iz Kraljeva, izjavio je danas da je i žena povređena u padu kombija u kanjon Ibra, prebačena iz Kraljeva u Urgentni centar u Beogradu.

“Pacijentkinja je nakon udesa, u noći petak na subotu, primljena u bolnicu teškim telesnim povredama, zbog čega je ležala na Intenzivnoj nezi bolnice. Prošle noći, njeno stanje pogoršalo, jer je došlo do krvarenja na mozgu, i ona je hitno prebačena na neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije u Beogradu”, rekao je Veselinović.

On kaže da su ostali povređeni, šestoro dece, van životne opasnosti.

“Četvoro dece uzrasta od 7 do 13 godina leži na Dečjem odeljenju, dok su dve starije maloletnice od 16 godina smeštene na hirurgiji Zdravstvenog centra “Studenica”. Svih šestoro dece je van životne opasnosti”, rekao je Veselinović.

Muškarac A.T. je u subotu zbog teških povredaprebačen iz Kraljeva takođe na neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije.Nesreća se dogodila u noći između petka i subote, kada je kombi marke „opel“, nemačkih registarskih oznaka, sleteo sa puta, u mestu Ušće, na putu Kraljevo - Raška.

Kombijem je upravljao A.T. (41), a u kombiju se nalazilo osam putnika, od kojih dve starije maloletnice i četvoro dece, svi iz mesta Dobri Dubkod Tutina.

Putnik H.S. (44) je preminuo na licu mesta, dok su vozač i ostali putnici zadobili telesne povrede i prebačeni su u Zdravstveni centar „Studenica“ u Kraljevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track