PODGORICA: Starac (78) u stanu skrivao arsenal naoružanja!
Foto: Dragan Kadić

Podneta krivična prijava

PODGORICA: Starac (78) u stanu skrivao arsenal naoružanja!

Crna Hronika -
Od osumnjičenog policija je oduzela pištolje CZ 7,62mm TT pištolj „ČZ“ sa okvirom bez municije; pištolj model „RR-51 Police 250 komada municije kalibra 7,62; 92 komada municije kalibra 7,65 mm; i rezervni okvir za pištolj CZ

PODGORICA - Službenici Centra bezbednosti Podgorica su oduzeli više komada vatrenog oružja i municije koje su pronašli kod jedne osobe navodi se u saopštenju Uprave policije.

Policijski službenici su 18. jula pretresom stana i drugih prostorija Đ.P. (78) iz Podgorice pronašli i oduzeli pištolj „CZ“ kalibra 7,62mm TT, sa oružnim listom na ime treće osobe; pištolj sa sedam metaka u okviru, takođe marke kalibra. 7,62 mm TT, sa oružnim listom koji glasi na ime Đ.P. a čija je validnost istekla 2004; pištolj kalibra 7,62mm TT sa okvirom bez municije; pištolj „ČZ“ sa okvirom bez municije; pištolj model „RR-51 Police“,(32)-9coups, kalibra. 7,65mm, sa okvirom bez municije i sa rezervnim okvirom; 250 komada municije kalibra 7,62; 92 komada municije kalibra 7,65 mm; i rezervni okvir za pištolj „CZ“ kalibra 7,62 mm TT.

Zamenik Osnovnog državnog tužioca u Podgorici zatražio je da se protiv Đ.P. podnese krivična prijava u redovnom postupku, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Oduzeto oružje, municija i okviri su upućeni Forenzičkom centru radi veštačenje.

( Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track