POLICIJA ISTRAŽUJE: Ugašena FB stranica na kojoj je tražen otkup za Tijanu Jurić!
Foto: Printskrin

Šesti dan potrage

POLICIJA ISTRAŽUJE: Ugašena FB stranica na kojoj je tražen otkup za Tijanu Jurić!

Crna Hronika -
Porodica nestale devojčice iz Bajmoka rekla je da im je policija saopštila da sumnja da je to nečija neumesna šala, ali da su u toku provere ko je zapravo otvorio ovu stranicu i šta stoji iza toga

BEOGRAD - Stranica “Tijana Jurić – kako doći do nje”, koja je otvorena jutros na Fejsbuku, a osobe koje su se predstavili kao njeni otmičari tražili su otkup od milion dinara, ugašena je oko podneva, pošto je policija pokrenula istragu.

”Želimo u zamenu za Tijanu Jurić milion dinara, ona je trenutno na bezbednom mestu, ako u roku od 7 dana ne dobijemo pare, polako ćemo krenuti da je mučimo. Novac treba biti uplaćen na sledeći žiro račun: 160-335001-90. Očekujte nove slike sa lica mesta, Vaši otmičari. Pozdrav” – napisano je na ovoj stranici, na srpskom, mađarskom, engleskom, francuskom i albanskom jeziku.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Pretragom je ustanovljeno da se broj žiro računa vodi kod Banke Inteze, a da on pripada STR “Kod Fake” u Sjenici.

Porodica nestale devojčice iz Bajmoka rekla je da su stupili u kontakt sa policijom zbog ove stranice na društvenim mrežama, i da im je policija sumnja da je to nečija neumesna šala, ali da proveravaju ko je otvorio ovu stranicu.

Prijatelji nestale Tijane preko interneta mole građane da ne šire lažne informacije, ne predstavljaju se kao lažni otmičari i da Tijana nije viđena u Bosni, već da je poslednji put njen mobilni telefon detektovan na dva kilometara od granice sa Mađarskom.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Potraga za Tijanom traje šest dana, a uključena je i mađarska policija.

Tijana Jurić iz Subotice provodila je raspust kod babe i dede u Bajmoku, a nestala je nakon zabave na kojoj je bila sa drugarima i posle koje je krenula ka Sportskom centru „Rata“, gde je htela da vrati duksericu. Dečak koji ju je čekao odmah je alarmirao ostale da se nešto dogodilo jer drugarice nema.

( Blic/EPK)

http://www.youtube.com/watch?v=9sridS6_rA4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track