MAJKA NE GUBI NADU: Znam da će mi se Tijana živa vratiti!
Foto: Kurir Štampano

Potresno: Ispovest Mirjane Jurić, majke nestale devojčice iz Subotice

MAJKA NE GUBI NADU: Znam da će mi se Tijana živa vratiti!

Crna Hronika -
Sve rane ćemo zajedno zalečiti ljubavlju. Verujem u to i samo tako mogu da preživim ove teške dane, drugačije ne želim da mislim, rekla je Mirjana Jurić

BAJMOK - Duša me boli kad pomislim s kakvim osobama se Tijana sad nalazi, šta preživljava... S kim god da je, taj sigurno ne može biti i nije dobar čovek. U čijim je kandžama, kakvi je zlikovci drže? Znam da mi je dete živo i da će mi se vratiti.Posle svega, sve rane ćemo zajedno zalečiti ljubavlju. Samo tako mogu da preživim ove teške dane, drugačije neću ni da mislim.Ovo je rekla Mirjana Jurić, majka Tijane Jurić (15), koja je u noći između 25. i 26. jula nestala u Bajmoku. Mirjana nije zaposlena i u potpunosti se posvetila ćerkama Tijani i Saški, s kojima je letnje i zimske raspuste provodila u Bajmoku.

Potraga... Ceo Bajmok izlepljen je Tijaninim fotografijama
Potraga... Ceo Bajmok izlepljen je Tijaninim fotografijama

Život mi se preokrenuo- To veče kad je Tijana došla u Bajmok nisam bila tamo, jer smo se tako dogovorile. U petak u četiri sata se vratila s mora. Došla je kući i u pola osam vozom pošla za Bajmok. Rekla sam joj da ostane kod kuće da se ispričamo, a ona mi je odgovorila: „Pričaćemo sutra kad ti dođeš u Bajmok, a sad moram da idem da se vidim s drugovima“. Došla je i javila mi se: „Mama, stigla sam!“ Tad sam je poslednji put čula - ispričala je potresena Mirjana za lokalni portal bajmok.co.

Majčin zagrljajNekoliko sati kasnije, Mirjanu je probudio telefon.- Taj poziv mi je preokrenuo život. Javili su mi da je moja Tijana nestala... Najteže podnosim kišu i grmljavinu, koje su ovih dana česte. Otkako je moj suprug Igor otišao u inostranstvo, Tijana je umela da mi se uvuče u krevet. Ne podnosim grmljavinu, jer ne znam gde mi je dete, a znam koliko joj nedostaje moj zagrljaj - priča Mirjana.

Lažni otmičari na društvenim mrežama MALOLETNIK PREKO FEJSA TRAŽIO PARENa Fejsbuku se juče nakratko pojavila stranica „Tijana Jurić - Kako doći do nje?“, na kojoj su oni koji su se potpisali kao otmičari tražili novac kako bi vratili devojčicu. Kako je izjavio ministar policije Nebojša Stefanović, policija je utvrdila da je to bila lažna informacija koju je postavilo maloletno lice u Zrenjaninu, i to sa laptopa svojih roditelja!- Tužilac određuje kvalifikaciju ovog dela i nakon toga će policija moći da postupi. Radi se o lažnoj informaciji, što znači da niko nije postavljao uslove niti tražio novac - rekao je Stefanović.„Želimo u zamenu za Tijanu Jurić milion dinara, ona je trenutno na bezbednom mestu, ako u roku od sedam dana ne dobijemo pare, polako ćemo krenuti da je mučimo. Novac treba biti uplaćen na sledeći žiro račun: 1xx-3xxxxx-9x. Očekujte nove slike sa lica mesta, Vaši otmičari. Pozdrav“, pisalo je na stranici koja je ubrzo ugašena.

PotragaKATARINAZARIĆ NESTALAKatarina Zarić (16) iz Kule nestala je u subotu, kad je otišla na rođendan u Kostolac i više se nije vratila kući. Alarmirana je i policija, a svakodnevno za njom tragaju njena majka Snežana, brat, rođaci, prijatelji, školski drugovi, kao i policija. S Katarinom, učenicom Poljoprivredne škole u Požarevcu, majka nema nikakvu komunikaciju jer je njen mobilni telefon od subote nedostupan. Ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju o Katarini, može da pozove njenu majku na broj telefona 064/075-8451.(J. R.)

Osvajala nagradeVELIKI TALENAT ZA ETNO-PEVANJETijana je deset godina išla u muzičku školu, a želja joj je bila da usavrši etno-pevanje. Koliki je talenat, pokazuje i to što je osvojila šest nagrada na međunarodnim i republičkim takmičenjima.- Svaki dan sam je pratila do škole i čekala, jer je ona tako želela. Osećala sam da joj moje prisustvo i podrška mnogo znače - rekla je Mirjana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track