Ovo je Dragan Đurić ubica male Tijane. Ni suzu nije pustio
Foto: Printskrin Blic

Monstruozni zločin u Bajmoku

Ovo je Dragan Đurić ubica male Tijane. Ni suzu nije pustio

Crna Hronika -
Ovaj grmalj visok više od dva metra i težak preko 100 kilograma, je do 2001. godine živeo u selu Aleksa Šantić, u blizini Bajmoka. Radio je u jednoj mesari u Beogradu, gde se nalazio i neposredno pre nego što će biti uhapšen

BEOGRAD - Dragan Đurić (34), mesar iz Beograda, osumnjičeni za monstruozno ubistvo Tijane Jurić (15), nije pokazao ni trunku kajanja zbog počinjenog zločina.

Kako saznajemo, ovaj grmalj visok više od dva metra i težak preko 100 kilograma, je do 2001. godine živeo u selu Aleksa Šantić, u blizini Bajmoka. Poslednje prebivalište mu je bilo u Surčinu, gde je živeo sa majkom, dok mu je otac preminuo, a ima i sestru. Komšije ga opisuju kao čoveka agresivne prirode.

Đurić je od aprila 2012. bio zaposlen u klanici mesare Ambar u Surčinu, gde se bavio proizvodnjom kobasica.Inače on je u trenutku dok je počinio zločin bio na godišnjem odmoru koji mu je tekao od 21.jula do 5. avgusta ove godine, što znači da je svirepo ubistvo male Tijane počinio baš u jeku odmora u noći 25 na 26 jul.

Svi koji poznaju Đurića bilo komšije bilo zaposleni kažu da nije bio problematičan, ali su zato svi šokirani da je upravo on ubio malu Tijanu.

Đurić je inače rođen u Zrenjaninu, ali tamo nije živeo nego u Surčinu sa svojom majkom, takođe nije uspeo da završi srednju školu, nego je odmah krenuo da se bavi mesarskim zanatom.

Kako saznajemo u četvretak uveče, njega su uhapsila šestorica policajaca. Četvorica su direktno učestvovala u njegovom privođenju, a dvojica su ispred klanice čuvala stražu kako ne bi pokušao da pobegne. Od trenutka hapšenja, Đurić je sve vreme bio hladnokrvan i nije pokazivao ni najmanje znake nervoze. Tokom saslušanja nije mnogo govorio i za sve vreme nije ni suzu pustio.Nakon saslušanja i poligrafskog testiranja, Đurić je priznao svirepi zločin i policiju je odveo do mesta gde je zakopao telo male Tijane Jurić, samo rukom pokazavši gde je telo. Kajanje ili znakove žaljenja nije pokazao čak ni kada je otkriveno telo nesrećne devojčice.

Inače, sredinom jula Đurić je na svoj Fejsbuk profil postavio fotografiju sa crvenim automobilom, a pretpostavlja se da je ovo vozilo koristio prilikom izvršenja zločina.

Njegov prijatelj na ovoj društvenoj mreži je pomenutu fotografiju prokomentarisao rečima: "Raspadao se majci na mukama teškim" i šerovao je vest o nestanku male Tijane.

Dragan Đurić je 27. jula, dan nakon Tijaninog nestanka, postavio fotografiju na kojoj u zagrljaju drži jednog malog dečaka.

Inače, Đurić je na Fejsbuku nedavno postavio i fotografiju na kojoj se upoređuje boravak na radnom mestu sa zatvorom, aludirajući da je u zatvoru bolje nego li na slobodi.

Inače Aleksandra Tomić eks Đurić sestra Dragana Đurića ubice male Tijane, na svom Fejsbuk profilu šerovala je 28.jula apel oca ubijene devojčice Igora Jurića da se pomogne u njenom pronalaženju dok je trajala potraga za njom.

http://www.youtube.com/watch?v=HQAWLMHskBY
http://www.youtube.com/watch?v=NLPAymDjwKY
http://www.youtube.com/watch?v=KmdYg0MxLzQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track