MONSTRUM PRIZNAO: Silovao sam Tijanu pa sam je duksericom zadavio!

Ubistvo u Bajmoku

MONSTRUM PRIZNAO: Silovao sam Tijanu pa sam je duksericom zadavio!

Crna Hronika -
Đurić je rekao da se Tijana koja je bila na zadnjem sedištu vozila probudila posle udarca i počela da plače i vrišti da je pusti napolje i da će zvati policiju te da se toliko iznervirao da je zaustavio vozilo uzeo duksericu koju je nosila oko vrata i zadavio je

BEOGRAD - Dragan Đurić koji je ubio Tijanu Jurić (15) u svom iskazu u policiji priznao je, da je devojčicu silovao pa zadavio duksericom koju je te kobne večeri nosila da vrati drugu, sazanje Kurir.

Đurić je u svom iskazu ispričao da je udario Tijanu i tako onesvešćenu ubacio u automobil. Tokom vožnje,kako je rekao, Tijana se probudila i počela da vrišti i tražila je da je pusti napolje. Pretila je policijom.

Prema monstrumovim rečima, vriska i zapomaganje nerviralo ga je da je zaustavio automobil, ponovo je udario u glavu, uzeo je duksericu, koju je nosila da vrati drugu, a bila joj je oko vrata, i zadavio je. Prethodno Đurić je devojčicu silovao.

U nastavku iskaza Đurić je rekao da je sa Tijane skinuo garederobu, telo prebacio sa zadnjeg sedišta u gepek gde se nalazio džak sa humusom za cveće.

Monstrum je ispričao policajcima da je nastavio da vozi, da bi u jednom trenutku odlučio da krene prema Somboru, zatim je zaustavio vozilo na pustom mestu, izvukao telo i zakopao ga.Podsetimo Tijana Jurić je oteta u noći između 25 i 26 jula ove godine u Bajmoku i ubijena je svega nekoliko časova kasnije. Iako se nije znalo za njenu smrt 13 dana policija je intenzivno tragala za njom, sve dok u sredu uveče u mesari u Surčinu nije uhapšen Dragan Đurić koji je policiji priznao da je kolima udario Tijanu Jurić, a kada je zapomagala i dozivala u pomoć udario je, skiunuo odeću sa nje i zakopao je u polju desetak kilometara od Sombora.

On je na poligrafu pao na svim pitanjima, a policiji je pokazao mesto gde je zakopao Tijanu I tom prilikom nije pokazivao nikakvo kajanje.

http://www.youtube.com/watch?v=NLPAymDjwKY
http://www.youtube.com/watch?v=HQAWLMHskBY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track