TEŠKA NESREĆA KOD VLADIČINOG HANA: Mladić (21) poginuo, 5 povređenih
Foto: Nebojša Mandić

Tragedija kod sela Vrbovo

TEŠKA NESREĆA KOD VLADIČINOG HANA: Mladić (21) poginuo, 5 povređenih

Crna Hronika -
U nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Niš - Skoplje oko dva sata posle ponoći na licu mesta je poginuo Z.Š. (1993) iz Surdulice

VLADIČIN HAN - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila kod sela Vrbovo kod Hana jedno lice je preminulo na licu mesta, a petoro je povređeno.

U nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Niš - Skoplje oko dva sata posle ponoći poginuo je Z.Š. (1993) iz Surdulice, saopštila je PU Vranje.

Teške telesne povrede zadobili su Lj.V. (1983), D.K. (1986) iz Ćićevca i jedno maloletno lice iz Surdulice.Lake telesne povrede zadobili su S.S. (1992) i F.S. (1995) iz Surdulice.

Do nesreće je došlo kada su se sudarili „fiat punto“ kojim je upravljao Lj.V. i „ford mondeo“ nemačkih registarskih oznaka kojim je upravljao S.S. Jedan od putnika preminuo je na licu mesta, a svi povređeni su kolima Hitne pomoći Doma zdravlja Vranje i DZ Vladičin Han dovezeni u Zdravstveni centar Vranje gde im je pružena neophodna pomoć.Prema saopštenju ZC Vranje, dvoje povređenih poslato je u Klinički centar Niš, jedan je operisan na Ortopediji u Vranju dok je dvoje ljudi poslato na kućno lečenje. Kako se saznaje pacijent koji se nalazi na Ortopediji zadobio je složeni prelom obe natkolenice. Pacijent je u stabilnom opštem stanju i van životne opasnosti.

Niški urgentni centar: Povređeni mladić životno ugroženDirektor Urgentnog centra u Nišu prim. dr Miodrag Lazić rekao je danas da je mladić koji je povređen u saobraćajnoj nesreći kod Vladičinog Hana primljen bez svesti sa povredama grudnog koša i trbušnih organa i da je životno ugrožen.

Posle delimične dijagnostike i zbiranjavanja u Vranju mladić je primljen kod nas, urađena je kompletna dijagnostika i u toku je operacija, rekao je Lazić. Druga osoba koja je primljena u Urgentnom centru je devojka koja ima povrede kostiju lica i prebačena je na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju, kazao je Lazić. U trenutku prijema u Urgentnom centru ona nije bila životno ugrožena, dodao je on. Mladić i devojka povređeni su u saobraćajnoj nesreći noćas kod sela Vrbovo, opština Vladičin Han.

OK radio

Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track