PLJAČKA POŠTE U SLOVCU: Uhapšena trojica razbojnika sa plenom od 340.000 dinara!
Foto: REUTERS

Plen bacili na putu Baljevac- Ub

PLJAČKA POŠTE U SLOVCU: Uhapšena trojica razbojnika sa plenom od 340.000 dinara!

Crna Hronika -
Policajci terete trojicu mladića iz Beograda, Loznice i Uba da su obučeni u kombinezone, maskirani i naoružani opljačkali poštu u Slovcu iz koje su oteli 340.000 dinara

VALJEVO - Valjevska policija uhapsila je tri osobe za koje se osnovano sumnja da su u petak, 8. avgusta, opljačkali Poštu u mestu Slovac, iz koje su odneli 340.000 dinara.

Sumnja se da su M. S. (22) iz Beograda i P.S. (23) iz Loznice, u crnim kombinezonima i sa "fantomkama", uzeli novac uz pretnju pištoljem i da ih je u vozilu marke "opel astra" kragujevačkih registarskih tablica čekao V. Đ. (19) iz Uba, sa kojim su se udaljili u nepoznatom pravcu.

U mestu Murgaš, na području Uba, policija je zaustavili vozilo kojom je upravljao V. Đ. i prilikom pregleda pronašla dva pištolja kalibra 7,62 i kalibra 7,65 mm.

Nešto kasnije, u mestu Bajevac, pripadnici policije su zaustavili M. S. i P.S. koji su priznali da su novac bacili na putu Baljevac - Ub, gde je i pronađen.

Sva trojica osumnjičenih za krivična dela razbojništva i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija privedena su Osnovnom javnom tužilaštvu u Ubu, gde im je sudija za prethodni postupak odredio pritvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track