HOROR U DUBROVNIKU: Brutalno pretukao suprugu, nožem joj otkinuo nos i ostavio da leži u lokvi krvi

Nezapamćeno porodično nasilje

HOROR U DUBROVNIKU: Brutalno pretukao suprugu, nožem joj otkinuo nos i ostavio da leži u lokvi krvi

Crna Hronika -
Nasilnik (41) koji je inače alkoholičar najpre je svoju ženu pesnicama izudarao, uzeo nož, kleknuo na nju, a zatim se iživljavao režući je po celom telu, da bi joj zatim odsekao nos i ostavio da leži u lokvi krvi celu noć

DUBROVNIK - Nesrećna žena (35) koju je suprug isprebijao i isekao nožem, celu je noć, prema nezvaničnim informacijama ležala u sopstvenoj kući u lokvi krvi. Nasilje se dogodilo u utorak uveče 12. avgusta ove godine, a tek narednog dana u sredu njen suprug je navodno napustio kuću i pozvao komšiju da mu odveze ženu u bolnicu i navodno mu rekao da je ona pala niz stene.

Načelnik odeljenja hirurgije bolnice Dubrovnik Velimir Lupret je opisao povrede pacijentkinje koje su višestruke, a po svoj prilici udarci nisu naneseni rukom nego nogama ili nekim drugim teškim predmetima, a zatim i nožem.

Meštani Župe Dubrovačke kažu da je reč o nesrećnoj porodici koja već niz godina trpi nasilje oca porodice (41) koji zbog svoje bolesti i alkoholizma nije uspeo da sačuva posao, čak iako bi ga pronašao. Reč je o porodici sa troje maloletne dece, a najstarije dete ima 11, a najmlađe sedam godina.

Inače zbog situacije u kojoj se nalaze za njih je prikupljana socijalna pomoć, kako bi im se olakšali koliko- toliko uslovi života. Neke od komšija kažu da je povređena supruga bila sklonjena u sigurnu kuću u Zagrebu, ali zašto se vratila u " pakao" niko ne zna.

"Pacijentkinja je primljena u bolnicu na Odeljenje otorinolaringologije s brojnim povredama kostiju lica. Čeljust joj je slomljena, kao i zigomatična kost (srednja kost na licu gde se nalazi nosna šupljina), i jagodična kost). Imala je posekotinu na vratu, a zadobila je i povredu pluća uz brojne površinske posekotine i rane. Na licu ima brojne posekotine, kao i na telu, po prsima. Tokom postupka istrage će se utvrditi kako je to sve nastalo. Pacijentkinja je u stabilnom stanju prevezena vozilom hitne pomoći u Split gde će se vršiti daljnji postupci na facijalnoj hirurgiji", kazao je profesor Vladimir Lupret.

Na novinarsko pitanje doktor Lupret potvrdio je kako joj je i nos otkinut, i da nije sigurno jesu li brojne posekotine na licu nastale kao posledica udaraca ili su načinjene oštrim predmetom.

"Ona trenutno nije životno ugrožena, ali to nikad sa sigurnošću ne možemo tvrditi", dodao je profesor Lupret.

Prema nezvaničnim informacijama nasilnik je ženu prvo pretukao, onesposobio, a zatim se sa nožem iživljavao na njoj.

( Dubrovniknet.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track