Majka suvozača Dane Manevski: Nemam pojma šta moja ćerka radi u Beogradu

Porodica osumnjičene devojke živi u Smederevu

Majka suvozača Dane Manevski: Nemam pojma šta moja ćerka radi u Beogradu

Crna Hronika -
Od jutros se kriju, neće vam ništa reči. Razgovarali smo jutros s njima, sve smo čuli i svi smo u šoku. Danina majka je mnogo bolesna, rekla je komšinica

SMEDEREVO - Porodica osumnjičene Dane Manevski živi u Smederevu, ali juče su izbegavali bilo kakav susret s novinarima. Da nisu raspoloženi da prokomentarišu privođenje ćerke zbog sumnje da je pomagala Milićevu posle izvršenja krivičnog dela, pokazali su i pred reporterima Kurira.

Novinar Kurira je, naime, ispred zgrade u Omladinskoj ulici upitao stanarku da li tu živi porodica Manevski, ne znajući da u tom trenutku razgovara s majkom Dane Manevski! Žena je, ne trepnuvši, rekla da takve porodice nema u zgradi, a zatim zatvorila ulazna vrata zgrade. Međutim, nekoliko trenutaka kasnije druga komšinica nam je pokazala vrata stana porodice Manevski, a nakon naše uporne zvonjave, vrata je otvorila ista ona žena koja je na početku rekla da u zgradi nema porodice koju smo tražili!- Pa da, živim ovde, ali ne znam ništa, zaista ne znam šta mi je ćerka radila u Beogradu - bilo je sve što rekla.Posle toga više nije želela da otvori vrata, a komšinica nam je ispričala da je Danina majka vrlo bolesna.- Ma, od jutros se kriju, neće vam ništa reči. Razgovarali smo jutros s njima, sve smo čuli i svi smo u šoku. Danina majka je mnogo bolesna - rekla je komšinica.(D. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track