DA LI STE GA VIDELI: Konobar Petar Obrenčević nestao dok je posluživao goste na splavu na Ušću

U noći između subote i nedelje

DA LI STE GA VIDELI: Konobar Petar Obrenčević nestao dok je posluživao goste na splavu na Ušću

Crna Hronika -
Nestali je poslednji put viđen na splavu "Shake'n'shake", gde radi kao konobar. Visok je oko 180cm, na sebi je imao zelenu košulju, teksas bermude i teget starke

BEOGRAD - Petar Obrenčević (33) iz Beograda nestao je u noći između 23. i 24. avgusta sa svog radnog mesta, konobara, na splavu "Shake'n'shake", Ušće bb.

"Splav je bio prepun, kao i svake subote. Petar je radio svoju smenu, koja je od 21h do 04h. Iako je splav bio izuzetno posećen, sinoć nije primećen nikakav incident niti bilo kakva situacija koja ukazuje na neki konflikt između samih gostiju, ili gostiju i osoblja", navodi Maja Pajić Vučić, Obrenčevićeva prijateljica.

Petra su kolege sa splava prvo počele da traže na splavu, a nakon što su se razišli posetioci, i u okolini, iako je obezbeđenje navelo da Obrenčević nije napuštao objekat, a utvrđeno je i da se nije vratio kući.

Jedan od kolega pamti da je Obrenčevića poslednji put video između ponoći i 01.00 čas izjutra.

Aktivirana je policija i organizovana istraga. Imajući u vidu proceduru koja mora biti ispoštovana u ovakvim slučajevima, po isteku 24h od prijave, istraga je sada zvanična.

U toku današnjeg dana za Petrom je tragala rečna policija, koji su pregledali teren oko splava i nizvodno.

"Petar je inteligentan, miran, vedar, staložen čovek, nije nikakva konfliktna ličnost. Ne možemo da dokučimo motiv, po kome je neko želeo da mu naudi. Pretpostavka je i da se možda povredio i pao sa splava. Visok je oko 180 cm, na sebi je imao zelenu košulju, teksas bermude i teget starke. Njegova devojka i porodica u očaju iščekuju bilo kakvu informaciju o njemu, kao i mi, mnogobrojni prijatelji, koji ćemo sve da uradimo da nam se vrati živ i zdrav", navodi Maja Pajić Vučić.

Bilo kakve informacije o Petru možete javiti na: 069-337-8740 ili najbližoj stanici Policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track