Moj muž im nije dao džip

Posle tragedije u Petrovcu na Mlavi

Moj muž im nije dao džip

Crna Hronika -
On nije čovek koji bi dao deci da voze auto. Ključ je ostao u bravi, pa su oni sami uzeli „grand čiroki“, tvrdi žena Žike Joksimovića, u čijem je džipu poginuo David Radulović (15)

PETROVAC - Nije kriv, kaže žena!Ljubica Joksimović, supruga Žike Joksimovića (60) iz Ranovca, koji je uhapšen pošto su se u njegovom džipu slupala deca, te je poginuo David Radulović (15), tvrdi da njen muž nije kriv za tragediju.- Moj Žika nije kriv! On nije čovek koji bi dao deci da voze džip! To nikome nije dozvoljavao, uvek je govorio: „Moje mašine ja vozim!“ Bio je u stanju da po 15-16 sati vozi traktor bez odmora, samo niko drugi da ne sedne za volan. A oni sad kažu da je on deci dao ključeve i zbog toga je uhapšen - sa suzama u očima priča Ljubica Joksimović, supruga uhapšenog Žike.

Žika zaradio pare u ŠvajcarskojJedna meštanka Ranovca kaže da Žika nikad nije bio baš široke ruke i da ne zna da li bi baš nekome, pogotovo mladom, dobrovoljno dao da vozi njegov džip.- Radio je više od 20 godina u Švajcarskoj, a onda se vratio. Dobro su situirani i on i njegova supruga, ali on je bio u stanju da čeka i pola sata da mu se vrati kusur od 20 dinara - kaže jedna žiteljka Ranovca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track