TRI MONSTRUMA CELU NOĆ SILOVALA DEVOJKU: Mučili je na njivi i u napuštenoj kući!
Foto: Kurir Štampano

Nezapamćen slučaj seksualnog nasilja

TRI MONSTRUMA CELU NOĆ SILOVALA DEVOJKU: Mučili je na njivi i u napuštenoj kući!

Crna Hronika -
Maloletnicu napao Dalibor Dimitrijević (20), a onda Bojan Paunković (21) i V. M. (16)

VARVARIN - Bojan Paunković (21) iz sela Bačine, Dalibor Dimitrijević (20) iz Izbenice i maloletni V. M. (16) iz Bačine uhapšeni su zbog sumnje da su u selu Obrežu brutalno tukli i silovali 16-godišnju devojku iz Varvarina.Zločin se dogodio u noći između 5. i 6. septembra nakon proslave osamnaestog rođendana u jednoj kafani u Obrežu kod Varvarina.- Šesnaestogodišnja devojka je u petak otišla na proslavu punoletstva u jednoj kafani u Obrežu, a među gostima na rođendanu su bila i trojica osumnjičenih silovatelja - kaže naš izvor iz istrage.Ponudio se da je prevezeDevojka je oko ponoći s drugom izašla iz kafane i trebalo je da ide da prespava kod drugarice u Obrežu. Za njima je pošao Dimitrijević i ponudio se da ih odveze.- Dimitrijević je prvo odvezao njenog druga. Kad su ostali sami u kolima, Dalibor je, umesto da vozi ka kući žrtvine drugarice, krenuo drugim putem. Devojka ga je pitala zašto tuda vozi, a on je rekao da se navodno izgubio jer ne poznaje dobro ulice Obreža pošto ne živi u tom selu - kaže naš izvor iz istrage.Na kraju ju je odvezao u polje koje je udaljeno od kuća i seksualno je zlostavljao.- Kad je završio sa iživljavanjem, vratio je devojku u kafanu i otišao, zapretivši da nikom ništa ne pominje ili će je ubiti. Ona je u kafani zamolila Paunkovića i V. M. da joj pokažu gde je kuća njene drugarice, a oni su pristali. Međutim, usput im je rekla šta joj se desilo, a oni su joj odgovorili: „Kad si mogla s Daliborom, možeš i s nama“ i na silu je odvukli do obližnje napuštene kuće - kaže naš izvor.Tamo su je narednih nekoliko sati na smenu tukli i silovali. Tokom iživljavanja devojčici je zazvonio telefon, ali ga je jedan od njih oduzeo i nije joj dozvolio da se javi. Zlostavljanje je trajalo do zore, nakon čega su nesrećnu maloletnicu, isprebijanu i u modricama, doveli u centar sela i otišli.Majka ih prijavilaOna se odmah požalila drugarici, a sutradan i majci.- Majka ju je odmah odvela u dom zdravlja, pa u policiju. Policija je trojicu silovatelja uhapsila u ponedeljak, a maloletni V. M. uhapšen je u Rekovcu, gde pohađa srednju školu - dodaje izvor.

Promovišu nasilje„AL KAPONE“ I „TEROR“Dalibora drugari na Fejsbuku oslovljavaju sa „Al Kapone“ zbog fotografija na kojim pozira s nožem. Na jednoj od fotografija napisao je čak i da je „probao razne trave“. Maloletni V. M. je na svom profilu stavio nadimak „Teror“ i ne krije slike sa alkoholom, oružjem i marihuanom.

SaslušaniDOBILI TRI MESECA PRITVORAOsumnjičenima Paunkoviću i Dimitrijeviću istražni sudija Višeg suda u Kruševcu odredio je pritvor do tri meseca, dok je maloletnom V. M. određen jednomesečni pritvor. Za krivično delo koje su počinili osumnjičeni predviđena je kazna od pet do 15 godina zatvora.

Droga i krađePOZNATI POLICIJIPrema rečima stanovnika Varvarina i okolnih sela, osumnjičeni Dimitrijević i Paunković odranije su poznati policiji po raznim krivičnim delima.- Protiv dvojice silovatelja podneto je više krivičnih prijava i to za razna krivična dela, počevši od narkotika, pa sve do krađa - kažu meštani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track