SKIDALA JOJ CRNU MAGIJU: Vračara ukrala Nišlijki 3.000 evra!
Foto: Rojters

Odnela joj ušteđevinu

SKIDALA JOJ CRNU MAGIJU: Vračara ukrala Nišlijki 3.000 evra!

Crna Hronika -
Nišlijka V.S. ostala je bez životne ušteđevine od skoro 3.000 evra kada ju je vraćčara ubedila da je pod crnom magijom, a onda tokom obreda devize koje su bile zamotane u papir dok ih je stavljala u regal zamenila sa identičnim papirom punim stare hartije. Prevara je otkrivena posle tri dana

NIŠ - Nišlijka V.S. (71) ostala je bez životne uštedjevine jer je nasela na tvrdnju za sada nepoznate vračare da joj je kuća ukleta. Skidanje „crne magije“ staricu je koštalo 3 000 evra, koliko je utvrdilo da joj je nestalo, kada joj je prevarantkinja napustila kuću.

- Ta žena mi se obratila na ulici pitajući me da li može kod mene da popije kafu. Učinila mi se poznatom, pa sam pristala da je uvedem u kuću. Onda mi je kazala da je bila teško bolesna, te da je nakon izlaska iz kome stekla sposobnost da skida crnu magiju. Rekla mi je i da su na moju kuću bačene čini i da će ih ona razbiti – priča prevarena žena.

Prevarantkinja je od starice zatražila da joj radi sprovođenja rituala donese peškir, papirni ubrus, jaje ali i novac.

- Donela sam joj sve što mi je tražila uključujući i osam hiljada dinara, koje sam spremila za plaćanje računa. Onda mi ona reče;

- Imaš ti i devize. Pomislila sam da je možda zaista vidovita, pa sam joj donela 2.800 evra i sto autstralijskih dolara, sve što smo ja i pokojni muž uštedeli – plačući priča žrtva prevare.

Vračara je novac zamotala u papir i u pratnji starice navodno ga stavila u regal.

Kazala mi je da taj zamotuljak ne diram tri dana. Kada sam je ispratila, posumnjala sam da sam prevarena. Otvorila sam zamotuljak i videla samo hartiju, umalo se nisam onesvestila Uzela mi je sve što sam imala – kaže V.S.

Policija je potvrdila da im je prevara prijavljena te da je u toku rad na identifikaciji osobe koja je oštetila V.S.

(M.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track