MALI POTVRDIO: Pored Andreja Vučića pretučen je i moj brat!
Foto: Nemanja Pančić

Brutalno premlaćivanje

MALI POTVRDIO: Pored Andreja Vučića pretučen je i moj brat!

Crna Hronika -
Gradonačelnik, međutim, nije želeo da opširnije govori o toj temi i rekao je da nema komentar na premlaćivanje njegovog brata Predraga od strane žandarmerije

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali potvrdio je da su pripadnici Žandarmerije, pored brata premijera Andreja Vučića, pretukli i njegovog brata Predraga Malog.

Gradonačelnik, međutim, nije želeo da opširnije govori o toj temi i rekao je da nema komentar.

Beogradski mediji preneli su ranije da je, pored Andreja Vučića, pretučen i gradonačelnikov brat, Predrag Mali, koji je bio sa Vučićem u društvu.Incident se dogodio oko podneva na raskrsnici ulica Svetozara Markovića i Birčaninove, u blizini Slavije.

Pretučena su i dvojca muškaraca iz obezbeđenja Andreja Vučić.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je ranije da su pripadnici Žandarmerije pretukli njegovog brata Andreja Vučića i dva pripadnika njegovog obezbeđenja i da su sva trojica pretrpela ozbiljne povrede.

"Za mene je ovo bio najteži dan u svakom pogledu, ali ja ovde nisam ovde kao brat. Brata volim najviše na svetu. On i dvojica pripadnika mog obezbeđenja su izašli krvavih glava i imaju ozbiljne povrede", rekao je Vučić novinarima na konferenciji za novinare u Vladi Srbije.

On je naveo i da je došlo do prekoračenja ovlašćenja, da su se izvinili i da ni njegov brat, ni dvojica pripadnika obezbeđenja neće goniti pripadnike Zzandarmerije koji su ih pretukli.

Ministar unutrasnjih poslova Nebojša Srefanović i direktor policije Milorad Veljović saopštili su da su zaprepašćeni video snimkom koji je emitovan u medijima, a na kojem se vidi prebijanje Andreja Vučića i dvojice pripadnika Vojske Srbije.

Oni su, u izjavi dostavljenoj Tanjugu, istakli da će se preduzeti svi potrebni koraci, kako se ovakvi brutalni napadi više nikada ne bi dogodili u policiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track