ŽENA SKOČILA SA OSMOG SPRATA: Umalo pala na tri majke s decom u kolicima!
Foto: Zorana Jevti

Kobni rstoran na Terazijama

ŽENA SKOČILA SA OSMOG SPRATA: Umalo pala na tri majke s decom u kolicima!

Crna Hronika -
Maja V. (46) pala u baštu kafića samo nekoliko sekundi nakon što su prošle tri majke s decom u kolicima
1 / 2 Foto: Zorana Jevti

BEOGRAD - Maja V. (46) skočila je sa osmog sprata zgrade u centru Beograda i pala u baštu kafića „Simbol“!

Umrla je na licu mesta, a samo pukom srećom izbegnuta je veća nesreća budući da su pored mesta pada, samo nekoliko sekundi pre tragedije, prošle tri majke s decom u kolicima!

- Žena je juče oko 12 sati ušla u restoran na osmom spratu zgrade na Terazijama.

Konobari su joj prišli kako bi je uslužili i pitali je da li hoće nešto da popije, a ona je samo stajala i osvrtala se oko sebe. Odgovorila je: „Neću ništa, hvala vam. Samo razgledam“ - kaže izvor Kurira.

Strašno... Prozor sa kog je skočila Maja V.
Strašno... Prozor sa kog je skočila Maja V.

Udarac, pa kriciMaja je potom izašla iz restorana u hodnik.- Prišla je prozoru i iznenada skočila s visine od tridesetak metara u baštu kafića u Nušićevom prolazu! Samo nekoliko sekundi ranije tuda su prošle majke s decom i sigurno bi bilo još nastradalih da je kojim slučajem pala na njih - kaže naš sagovornik iz istrage.Konobar iz kafića u koji je Maja pala kaže da su gosti posle nesreće izašli iz bašte.- Bio sam za šankom kad sam začuo strahovit udarac i vrisak ljudi. U prvom trenutku sam pomislio da je pao klima-uređaj sa zida. Istrčao sam u baštu i ugledao mrtvu ženu - rekao nam je zaposleni.

Sreća u nesreći... Detalj sa snimka sigurnosnih kamera nekolilko trenutaka pre tragedije
Sreća u nesreći... Detalj sa snimka sigurnosnih kamera nekolilko trenutaka pre tragedije

Psihički problemi?Zasad se ne znaju motivi zbog kojih je Maja V. presudila sebi na ovakav način, a proverava se da li je imala psihičkih problema.- Izgledalo je kao da je išla po zgradi tražeći najpogodnije mesto za skok. Čini mi se da je izabrala najviši sprat kako bi bila sigurna da neće preživeti - kaže izvor Kurira.

UPOZORAVAMO DA JE SNIMAK VEOMA UZNEMIRUJUĆEG KARAKTERA!

http://www.youtube.com/watch?v=4ZUShB8ZSrc

Hitna pomoćNIJE JOJ BILO SPASAOčevici tragedije odmah su pozvali Hitnu pomoć.- Lekari su mogli samo da konstatuju smrt, ženi spasa nije bilo, a telo je prebačeno na obdukciju - rečeno je u Hitnoj pomoći.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track