VOĐA NAVIJAČA PUCAO U POLICAJCA: Ranio ga zbog muzike!

Obračun u Novom Sadu

VOĐA NAVIJAČA PUCAO U POLICAJCA: Ranio ga zbog muzike!

Crna Hronika -
Besan što muzičari ne dolaze za njegov sto, Kecman izrešetao Dalibora Bogdanovića

NOVI SAD - Policajac Dalibor Bogdanović (37), komesar za bezbednost FK Vojvodina, teško je ranjen kad je u njega više hitaca ispalio Jovan Kecman (34) iz Novog Sada, vođa navijačke grupe Korida!Incident se dogodio u Ulici Laze Telečkog u noći između četvrtka i petka, dva sata posle ponoći.Vidno iznerviran- Bogdanović je bio u društvu Marka Markuša (26), koji je, inače, na izdržavanju zatvorske kazne, i Markovim ocem Zoranom. Sedeli su u kafani, a za drugim stolom je bio Jovan Kecman koji je ustao da se pozdravi s Markom, ali ovaj ga je iskulirao. Ubrzo je Markuš doveo muzičare i počeo da naručuje pesme, čak se pominje da je na njih potrošio 30.000 dinara - rekao je izvor Kurira.Iznerviran zbog muzike, Kecman je započeo svađu.- Počeo je da viče: „E da vam je..m mater, dosta mi vas je, izađite napolje ako smete“ - kaže dalje naš izvor.Dvojica Markuša i Bogdanović izašli su iz kafane, kao i Kecman sa društvom i između njih je izbila tuča.- U jednom momentu Kecman je izvadio pištolj i sa nekoliko metaka pogodio Bogdanovića u kuk, stomak i šaku- rekao je izvor Kurira.

Provodi se iako je na robiji... Marko Markuš
Provodi se iako je na robiji... Marko Markuš

Markuš na robijiMarko Markuš je 15. septembra u Višem sudu osuđen na pet godina zatvora zato što je 2012. nožem pokušao da ubije Slobodana M. Presuda mu je izrečena tokom odsluženja kazne od pet godina robije zbog ranije presude, budući da je krajem 2008. naneo teške povrede Aleksandru Dragojloviću (39) iz Valjeva, koji je nedugo potom preminuo u bolnici. Markuš je od marta 2013. u zatvoru u Sremskoj Mitrovici.- Markuš je sada na godišnjem odmoru, odnosno na zavodskoj pogodnosti korišćenja godišnjeg odmora van ustanove. Odmor može da se koristi iz dva dela - saznajemo od izvora.

BolnicaRANJENIK U TEŠKOM STANJUNakon pucnjave Bogdanović je prevezen u KC Vojvodina.- Pacijent je zadobio teške povrede i život mu je još ugrožen - rekla je Jelena Jurišin, portparolka KC Vojvodine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track