TUGA U KNJAŽEVCU: Sahranjne nastradali dečak (12), majka neutešna!

Svi zanemeli

TUGA U KNJAŽEVCU: Sahranjne nastradali dečak (12), majka neutešna!

Crna Hronika -
Na desetine uplakanih Knjaževčana, učenika, Savinih drugova, meštana, krenulo je pešice od njegove kuće do gradskog groblja

KNJAŽEVAC - Učenik Sava Stevanović (12) koji je tragično nastradao u subotu uveče kada se na njega obrušila konstrukcija gola na školskom igralištu sahranjne je danas popodne tačno u 14 časova.

Na desetine uplakanih Knjaževčana, učenika, Savinih drugova, meštana, krenulo je pešice od njegove kuće do gradskog groblja. Hodali su lagano, sredinom kolovoza, kao da žele da odlože momenat kada će se konačno oprostiti od Save. Automobili koji su nailazili sklanjali su se sa kolovoza da propuste ovu tužnu i žalosnu skupinu dečakovih najbližih.

Uz rominjanje kiše, pognute glave slučajnih prolaznika, plač i lelek, tužna povorka je stigla do grobnog mesta.

Majka Maja bila je neutešna. Dozivala je svog najdražeg Savu, govorila mu kao da može da je čuje, polusvesno dodirivala kovčeg kao da miluje svog malog sina.

Uzalud je familija pokušala da je uteši, da joj pomogne, majka je danas na groblju ostavila svoje srce.

Podsetimo dvanestogodišnji Sava Stevanović iz Jug Bogdanove ulice u Knjaževcu, nastradao je nesrećnim slučajem u subotu oko 17. 30 časova. Nesreća se dogodila na igralištu Srednjotehničke škole u Knjaževcu.Prva dojava policiji stigla je u 17. 45 časova iz Hitne medicinske pomoći u Knjaževcu.Nekoliko minuta pre toga kod njih je dopremljen dečak sa povredama opasnim po život kojima je, upkos naporima lekara, da ga reanimiraju, ubrzo podlegao.

( Blic/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track