OTET DEČAK U ZEMUNU: Manijaci kidnapovali dete sa igrališta i maltretirali ga u kolima!

Šokantno

OTET DEČAK U ZEMUNU: Manijaci kidnapovali dete sa igrališta i maltretirali ga u kolima!

Crna Hronika -
Otmičari su prišli trojici dečaka koji su se igrali na školskom igralištu i rekli im da “ko pogodi koš, dobija besplatnu vožnju autom”

BEOGRAD - Dvojica muškaraca starosti oko 25 -30 godina danas su oteli desetogodišnjeg dečaka u naselju Altina u Zemunu!

Otmičari su prišli trojici dečaka koji su se igrali na školskom igralištu i rekli im da “ko pogodi koš, dobija besplatnu vožnju autom”. V. K. (10) je pogodio,i nakon toga ušao u auto sa za sada nepoznatim osobama.

- Vozili su ga u autu, do nekih livada na putu od Zemuna ka Batajnici, a kako je V.K rekao, “jedan od njih je pokušao da ga poljubi”. Dečak je bio ostavljen na početku Altine, a čovek za koji se sumnja da je vozio sivi “fiat stilo” otišao je u nepoznatom pravcu. Dečak je lutao naseljem, sve dok ga njegov drugar pronašao.

Roditelji su došli ubrzo sa policijom do mesta gde je bio V.K.. Inspektori PU Beograd su trenutno u OŠ “Sava Šumanović”, gde se vrši pregled sigurnosnih kamera, i utvrđjuje se ko su počinioci - kaže izvor.

Građani ovog dela grada su vidno uznimereni, jer se vest o nemilom događaju veoma brzo proširila naseljem na obodu Beograda. Na dečaku nema vidljivih povreda, a o čitavom slučaju je obavešten tužilac i u toku je utvrđivanje svih okolnosti ovog slučaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track