UŽAS USRED DANA: Manijak u Zadru pripkao decu na ulici!

Školama nepoznat slučaj

UŽAS USRED DANA: Manijak u Zadru pripkao decu na ulici!

Crna Hronika -
Čak pet roditelja je prijavilo policiji da njihovu decu prati nepoznati muškarac, čak i da je seksualno napastvovao jednu devojčicu

ZADAR - Zadarska policija uhapsila je manijaka koji već duže vreme je pratio školsku decu do putu do škole, ali i od škole do njihovih kuća i od kojih je neke seksualno zlostavljao.

Ceo slučaj otkrili su roditelji kojima su deca ispričala za zadarskog manijaka, koga je policija uhapsila juče. Naime radi se od državljaninu BIH (47) koji ima prebivalište u Zadru.

Čak pet roditelja je prijavilo policiji da njihovu decu prati nepoznati muškarac i da je čak ostvario fizički kontakt sa jednim detetom.

- Jedno dete se požalilo da ju je muškarac pratio do zgrade u naselju Voštarnica i da je čak došao do lifta i dete je počelo vrištati, pa je pobegao. Jedno je dete dirao po glavi i poljubio ju je uho, a drugu devojčicu je dirao po kolenima ispred škole usred bela dana. Deca su bila van sebe i ukočila su se od straha. Moje dete poznaje devojčicu koja je to ispričala u razredu i naravno da smo svi u strahu. Strah je tim veći jer smo čuli da su se slični slučajevi nedavno događali i kod jedne škole u selu blizu Zadra. Ne znam je li to isti pedofil, ali svakako me je strah slati dete samo u školu - rekla je jedna majka iz osnovne škole u samom centru Zadra gde je uhapšen muškarac osumnjičen za seksualno iskorištavanje petoro male dece.

U školi uz koju se to događalo nisu čuli za ovaj slučaj, ali je direktor rekao kako je jedan manijak zbog sličnih stvari uhapšen pre tri godine.

( Večernji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track