Mercedesom krenuo u pljačku pošte u Valjevu

Mercedesom krenuo u pljačku pošte u Valjevu

Crna Hronika -
Muškarac sa fantomkom na glavi do pošte dovezao se "mercedesom", koji je parkirao u blizini

VALJEVO - U valjevskom naselju Brđani opljačkana je pošta iz koje je ukradeno oko pola miliona dinara, potvrđeno je medijima u policiji.Očevici kažu da je poštu opljačkao muškarac, koji je imao fantomku na glavi, a do pošte na uglu ulica Knez Miloševe i Milice Nožice dovezao se "mercedesom", koji je parkirao u blizini.Zbog šoka koji je preživela radnica pošte intervenisali su lekari Hitne pomoći valjevskog Doma zdravlja.U Valjevu je do sada nekoliko puta na udaru bila pošta u najvećem gradskom naselju "Kolubara dva", kao i pošte u mesnim zajednicama "Gradac" i "Krušik" na Petom puku.

Uhapšen pljačkaš pošte sa čekićemValjevska policija uhapsila je Milorada S. (46) iz sela Zlatarić, kod Valjeva, zbog sumnje da je jutros opljačkao poštu u gradskom naselju Brđani i odneo oko 500.000 dinara.

Kako se navodi u saopštenju, policija je našla novac koji je uzeo, kao i vozilo, odeću i druge predmete koje je osumnjičeni koristio. Milorad S. je u 9.40 sati, maskiran fantomkom i naoružan pištoljem, ušao u poštu u Brđanima, čekićem razbio staklo na šalteru za stranke i iz fioke uzeo oko 500.000 dinara.

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a potom će uz krivičnu prijavu biti pred istražnog sudiju Osnovnog suda u Valjevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track