(VIDEO) NASTAVNIK IZ PAKLA: Silovao devojčicu 4 meseca, pretio joj da će proći kao Tijana!

Nebojša Gajić uhapšen zbog silovanja maloletnice

(VIDEO) NASTAVNIK IZ PAKLA: Silovao devojčicu 4 meseca, pretio joj da će proći kao Tijana!

Crna Hronika -
Gajić se sumnjiči da je u svom stanu četiri meseca seksualno zlostavljao maloletnu učenicu (17) iz Nove Pazove. On je pretio žrtvi da će završiti kao Tijana Jurić, devojčica oteta i ubijena u Bajmoku, ako nekome kaže šta joj radi

BEOGRAD - Nebojša Gajić (52) iz Nove Pazove uhapšen je zbog sumnje da je silovao 17-godišnju devojčicu, kojoj je držao privatne časove iz matematike. On se sumnjiči da se četiri meseca seksualno iživljavao nad maloletnicom, preteći joj da će, ako nekome kaže šta joj radi, proći kao Tijana Jurić (14), koju je u julu brutalno silovao i ubio Dragan Ðurić (31).Gajić, koji ne radi kao profesor u školi, već je zaposlen u „Železnici“ u Inđiji, u početku je pipkao učenicu po grudima i telu, a kako je vreme odmicalo, njegovi bolesni prohtevi su postajali sve veći.- Terao ju je da se skida i trljao je polni organ o njeno telo. Primoravao je maloletnicu da drži penis u rukama i gurao joj je prste u analni otvor i vaginu - kaže naš izvor.

Poverila se psihologuNesrećna devojka se posle višemesečnog zlostavljanja požalila rođaci, koja ju je naterala da odu kod školskog psihologa.- Kad je ispričala psihologu kakvu torturu trpi, on se zgranuo i odmah je pozvao njenu majku i policiju. Policija je 22. oktobra uhapsila Gajića, a sumnja se da ova maloletnica nije jedina žrtva pedofila. Gajiću je nakon saslušanja kod tužioca određen pritvor do 30 dana - navodi naš sagovornik.Otac zlostavljane devojke kaže za Kurir da je šokiran saznanjem da mu je ćerka prolazila kroz pakao.- Nebojša je tri i po godine držao privatne časove iz matematike mojoj ćerki. I supruga i ja smo ga upoznali. Delovao je brižno i posvećeno poslu. Nikad ne bih pomislio da može da naudi mom detetu - kaže za Kurir otac maloletnice.On ističe da je Gajić insistirao da njegova ćerka ide kod njega kući na časove, kako bi mogla bolje da se koncentriše na učenje.- Dok joj je radio te užase, pretio je detetu da nikome ne priča o tome. Rekao joj je da se seti kako je prošla Tijana Jurić, jer to može svakome da se desi. Insistirao je da to što se dešava među njima mora i da ostane među njima, jer njemu niko ništa ne može, a njoj niko neće verovati - priča očajni otac.

Zlostavljanje na njiviOn kaže da je Gajić nagovarao njegovu ćerku da izgubi nevinost s njim.- Ubeđivao ju je da je on pravi čovek za to, jer će je neki drugi muškarac samo iskoristiti i ostaviti. Moja ćerka nije smela da mi kaže šta se dešava jer se plašila da ću otići kod njega i da ću ga ubiti - kaže naš sagovornik.On navodi da je Gajić letos posetio njegovu ćerku kod bake i deke na selu.- Gajić je pozvao moju suprugu i rekao joj da je blizu sela i da bi svratio da poseti naše dete. Ne sluteći ništa, žena mu je rekla da dođe na kafu. On je tada odveo moju ćerku na njivu i terao je da imaju analni seks. Čak je bio poneo i vazelin. Ona je plakala i molila ga da to ne radi, pa joj je on onda gurao prste - kaže otac.

Ima porodicuGODINAMA OKUPLJAO DECUOsumnjičeni Gajić je oženjen i ima dete.- On s detetom živi u Novoj Pazovi, a žena mu je u inostranstvu. Mnoga deca su dolazila kod njega, uvek ih je okupljao oko sebe. Bojim se da ima još njegovih žrtava, ko zna šta je sve radio godinama unazad - priča otac.

BolesnikPOKAZIVAO SNIMKE DRUGIH UČENICAOtac seksualno zlostavljane devojke kaže da je osumnjičeni Nebojša Gajić njegovoj ćerci pokazivao snimke drugih devojčica, koje je takođe seksualno zlostavljao.- Na tim snimcima se vidi kako ih on pipa po grudima i spušta im ruku ka gaćicama. Te gadosti je pokazivao mom detetu da bi je uverio kako je normalno to što joj radi. Pričao joj je da nikome ne radi ništa nažao i da sve njegove učenice rade to s njim - kaže vidno uznemireni otac 17-godišnje devojčice.

Ćerka brani osumnjičenogŽELE DA UNIŠTE MOJU PORODICUĆerka osumnjičenog Gajića je 23. oktobra, dan nakon njegovog hapšenja, na svom Fejsbuk profilu napisala:- Pogana stvorenja koja žele da unište moju porodicu odvratnim lažima mogu da se nose gde god žele, samo da su što dalje od mene i mojih ljudi - napisano je na Fejsbuku.

ČINJENICE- Oktobar 2006 - Zoran R. (56), saobraćajni inženjer iz Beograda, uhapšen je zbog sumnje da je skidao i dodirivao dve devojčice, kojima je davao privatne časove matematike- April 2012 - Miladin. Ð. (66), penzionisani profesor matematike, uhapšen je zbog sumnje da je bludničio nad devojčicama od 14 godina, kojima je držao privatne časove- Mart 2014 - S. D. (19) iz Novog Pazara, bivša učenica Tehničke škole, podnela je privatnu tužbu protiv profesora V. T. zbog toga što je, kako tvrdi, nekoliko puta pokušao da je obljubi dok je odlazila kod njega na privatne časove

http://www.youtube.com/watch?v=Ax9x0UMvXuU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track