(FOTO) Zaplenjeni narkotici i oružje, uhapšen diler u Krnjači
Foto: Mup

Vrednost 10 miliona dinara

(FOTO) Zaplenjeni narkotici i oružje, uhapšen diler u Krnjači

Crna Hronika -
U policijskoj akciji zapljenjeno je 4,3 kilograma opojne droge amfetamina "spida", oko 100 grama kokaina, tri pištolja, prigušivač, 126 komada municije različitog kalibra, fantomke i pancirni prsluk

BEOGRAD - U veoma uspešnoj akciji Službe za prevenciju narkomanije i suzbijanje krijumčarenja narkotika MUP-a Srbije, u naselju Krnjača, policija je zaplenila veću količinu narkotika, nekoliko pištolja, veću količinu municije različitog kalibra i privela S.S. (29) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela.

U policijskoj akciji zapljenjeno je 4,3 kilograma opojne droge amfetamina "spida", oko 100 grama kokaina, dve digitalne vage za precizno merenje, mikser za mešanje opojnih droga, aparat za vakumiranje opojnih droga, mehaničku presu i pribor za pakovanje opojnih droga, saopštio je danas MUP Srbije.

Takođe zaplenjen je automatski pištolj "škorpion", dva pištolja, jedan prigušivač, 126 komada municije različitog kalibra, dve "fantomke" i pancirni prsluk. Vrednost zaplenjenih predmeta procenjena je na oko 10 miliona dinara.

Policija je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, lišila slobode S. S. iz Beograda.

Prilikom hapšenja, policija je u naselju Krnjača u Beogradu, kod osumnjičenog pronašla više paketića amfetamina i kokaina. Ostali predmeti pronađeni su pretresom stana i automobila koje je koristio osumnjičeni, navedeno je u saopštenju MUP-a Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track