Lukin otac: Ne želim da mu se svetim, tražim samo istinu
Foto: Zorana Jevtic

Marka Milićeva dopratila trojica stražara

Lukin otac: Ne želim da mu se svetim, tražim samo istinu

Crna Hronika -
Ja samo želim da čujem njegovu stranu priče jer na neki način mislim da je to moglo svakom da se dogodi, rekao je Jovanović

BEOGRAD - Početak suđenja Marku Milićevu, koji je optužen da je „kantrimenom“ na Brankovom mestu usmrtio Luku Jovanovića, odložen je juče u Trećem osnovnom sudu za 18. novembar zbog štrajka advokata. Milićeva su juče u sudnicu iz pritvora dopratila čak trojica zatvorskih stražara, dok je ispred sudnice bilo pojačano obezbeđenje sudske straže, ali i policije.

- Vidim da je bilo mnogo straže, ne vidim razlog za to, nemam nameru da se svetim - rekao je juče posle odlaganja suđenja Bojan Jovanović, otac nastradalog mladića, koji je sedeo u publici iza Milićeva. Kako je rekao, prema „tom čoveku“ nema nikakav osećaj.

- Ja samo želim da čujem njegovu stranu priče jer na neki način mislim da je to moglo svakom da se dogodi - rekao je Jovanović.Pored Milićeva, na optuženičku klupu juče su seli i Milićevljev kum Bratislav Vesović, koji je takođe u pritvoru, kao i taksista Saša Janković. On je od suda tražio da mu bude vraćen automobil koji mu je oduzet.(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track