TRAGEDIJA NA KRUŽNOM PUTU: Preminula Valentina (19) peta žrtva stravičnog sudara!

Tuga u porodici

TRAGEDIJA NA KRUŽNOM PUTU: Preminula Valentina (19) peta žrtva stravičnog sudara!

Crna Hronika -
Valentina koja je preživela jedina sudar renoa i šlepera nalazila se u komi

BEOGRAD - Valentina Mihailović (19) preminula je danas oko 12 sati u Urgentnom centru u Šoku B od posledica saobraćajne nesreće koja se dogodila 27. oktobra 2014. kada su tragično nastradali Kristijan Fazlija (21), njegova devojka Isidora Demir (19), brat od strica Sead Kruezi (20) i njihov prijatelj Danijel Dominković (22) na koje je naleteo turski šleper na Kružnom putu u okolini Beograda.

Valentina koja je bila peta od četvoro mladih koji su stradali u saobraćajci jedina je bila živa kada su je izvukli vatrofasci iz smrskanog reona, koji se sudario sa turskim šleperom od 27 oktobra, nalazila se u Šoku B Urgentnog centra u kritičnom stanju i u komi. Uprkos borbi lekara da joj spasu život ona je danas oko 12 sati preminula.

- Ne prestajemo da se molimo bogu da naša Valentina izdrži. Na Svetu Petku nismo gasili sveću, ceo dan smo se molili svetici da naše dete preživi! Ovo je za Kurir ranije izjavio Zoran Mihailović, otac preminule Valentine, koja se tada borila za svoj život.

- Valentina je još uvek u komi. Video sam je u ponedeljak, bila je pokrivena, a na glavi je imala vidljive povrede. Mlada je, svi očekujemo da će se izboriti za život. Moja supruga Marina videla ju je u potpunom je šoku - izjavio je tada za Kurir njen otac, i dodaje da je za vezu Valentine i poginulog Danijela saznao iz novina.

Uskoro opširnije

( J.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track