PORODIČNI BIZNISU BORU: Uhapšeni otac i sin zbog prodaje ukradenog bakra!

Vrednost zaplenjene robe 12.000 evra

PORODIČNI BIZNISU BORU: Uhapšeni otac i sin zbog prodaje ukradenog bakra!

Crna Hronika -
Policija je prilikom pretresa objekata i vozila koji su u vlasništvu privedenog oca i sina, pronašla 2,3 tone bakra i 2,5 tone aluminijuma

BOR - Borska policija je uhapsila J. B. (33) i njegovog oca D. B. (55) iz Bora, kod kojih je našla bakar i aluminijum namenjen nelegalnoj trgovini.

Policija je navela da je u noći između 18. i 19. novembra, prilikom pretresa objekata i vozila koji su u njihovom vlasništvu, našla 2,3 tone bakra i 2,5 tone aluminijuma, čija se vrednost procenjuje na oko 12.000 evra.

Reč je o dobro razrađenom porodičnom biznisu, u koji su uključeni svi članovi porodice, kao i majka koja je bila hapšena jer je prihvatila nelegalnu trgovinu, rekao je izvor Bete.

Kako smo saznali, reč je o osobama koje su do sada više puta bile u pritvoru, jer su otkupljivale otpadni metal uglavnom ukraden iz RTB-a, i s drugih mesta u celoj opštini.

Za poslednja tri meseca hapšeni su čak tri puta, nakon čega su, bez optužnice, puštani na slobodu i vraćali se istim poslovima.

Zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljene trgovine, sudija im je nakon saslušanja odredio pritvor od 30 dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track