BOG GA SAČUVAO: Pijan se fijatom zakucao u lokomotivu u Kuzminu i preživeo!
Foto: Nemanja Pancic

Naduvao 2,18 promila

BOG GA SAČUVAO: Pijan se fijatom zakucao u lokomotivu u Kuzminu i preživeo!

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila kada je vozač fijata probio branik na pružnom prelazu u blizini mesta kuzim i zadnjim delom zakucao se u lokomotivu koja se kretala prema Šidu. vozač je čudom ostao nepovređen, ali je zdržan na trežnjenju

SREMSKA MITROVICA - Na pružnom prelazu u blizini Kuzmina, na pruzi Beograd - Šid, vozač "fijata" je sinoć udario lokomotivu, a zbog upravljanja vozilom u stanju potpune alkoholisanosti, određeno mu je zadržavanje do 12 časova.

Kako je saopštila danas Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici,sinoć oko 17.45 časova, na pružnom prelazu u blizini Kuzmina, na pruzi Beograd - Šid, vozač putničkog automobila "fijat" je probio spušteni polubranik i zadnjim krajem vozila udario u lokomotivu koja je saobraćala prema Šidu.

Povređenih nije bilo.Zbog upravljanja vozilom u stanju potpune alkoholisanosti - 2,18 promila, vozaču "fijata" je određeno zadržavanje do 12 časova.

Protiv njega biće podneta prekršajna prijava nadležnom organu.

"Upozoravamo vozače da ne upravljaju vozilom u alkoholisanom stanju, da voze sporije i opreznije, naročito na putevima sa pružnim prelazima", navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track