MAJKA NASTRADALOG NEMANJE ANTIĆA: Nisam mogla da se odvojim od mrtvog sina

Tragedija na Adi Huji

MAJKA NASTRADALOG NEMANJE ANTIĆA: Nisam mogla da se odvojim od mrtvog sina

Crna Hronika -
Nisam ni slutila da je moj sin bio u tim kolima i čekala sam da mi se javi. Nasred ulice sustigli su me Nemanjini drugovi i rekli mi da je on poginuo. Kad sam ga videla na sudskoj medicini poslednji put sam ga zagrlila i poljubila. Nisam mogla da se odvojim od njega, kaže Nemanjina majka Milena Antić

BEOGRAD - Nisam ni slutila da je moj sin bio u tim kolima i čekala sam da mi se javi. Spremila sam se i krenula na posao, ali su me nasred ulice sustigli Nemanjini drugovi i rekli da je on poginuo. Ovo je ispričala Milena Antić, majka nesrećno nastradalog Nemanje (18), sa kojim je poginula i njegova devojka Anastasija Beba Stajić (16) i njihov drug Miloš Janković (20), koji je bio zatvoren u gepeku BMW-a.

- Pomislila sam jadni li su roditelji te dece. Nisam ni slutila da je moj sin bio u tim kolima i čekala sam da mi se javi. Spremila sam se i krenula na posao, ali su me nasred ulice sustigli Nemanjini drugovi i rekli mi da je on poginuo. Sada sam ga videla na sudskoj medicini i poslednji put zagrlila i poljubila. Nisam mogla da se odvojim od njega - jedva je ispričala Milena, majka stradlog vaterpoliste.

Ona je navela da je ljuta na policiju koja joj do danas nije zvanično saopštila da joj je sin poginuo. Prema rečima prijatelja Anastasije i Nemanje, njih dvoje su duže vreme u vezi.

- Sigurno znam da Miloš Janković nije na silu uguran u gepek, već da je on to dobrovoljno uradio, jer svi smo mi dobri prijatelji. Ne znam kako ćemo dalje bez Nemanje, Miloša i Anastasije, ali znam da je i Milici Jokić, Luki Višnjiću i Dušanu Jovanoviću još teže, jer su oni bili u automobilu u trenutku kada su im drugovi poginuli - rekao je jedan od zajedničkih drugara.

Komšije porodice Dušana Jovanovića (19), koji je vozio automobil u kojem su poginuli njegovi drugari, kažu da Srđan i Božana, Dušanovi roditelji, ne mogu da dođu sebi jer su svi nastradali maltene odrasli kod njih u kući.

- Ta deca su bila nerazdvojna. Nisu izlazili jedni bez drugih i zato su Dušanovi roditelji pod velikm stresom i sedativima. U subotu kada su saznali za nesreću iz njihovog stana čuo se jeziv i bolan krik. Pomislili smo da se Dušanu nešto dogodilo, ali kada smo došli kod njih oni su nam rekli da su nastradali Dušanovi drugari odnosno njihova druga deca - rekla je komšinica.Jovanoviću je određen jednomesečni pritvor i on se nalazi u teškom psihičkom stanju.

Za počinjeno delo preti mu kazna do 12 godina zatvora.

( ALO)

Sahrana u istom danu

Nemanja Antić biće danas sahranjen na Novom groblju u 14.30, dok će Miloš Janković biti sati i po vremena kasnije kremiran na istom groblju. Anastasija Stajić biće sahranjena na Bežanijskom groblju u 14.30.

Počivaj u miru, anđele

“Počivaj u miru, bebo. Saučešće porodici”, “Anđele mali, lepi... najlepši... Ovo nije trebalo da se desi...Počivaj u miru... svi ćemo te pamtiti po osmehu... A Bog, Bog uzima najbolje i ako nije trebalo ovako da se završi... Saučešće porodici...”, “Bićeš u mom osmehu, uvek. Razredna”, samo su neke od poruka koje su ostavili prijatelji na njenoj Fejsbuk stranici.

Oljin sin još u bolnici

Luki Višnjiću (20), sinu novinarke Olje Bećković juče nije operisana nadlaktica u Kliničkom centru Srbije, koju je povredio prilikom izlaska iz “audija smrti”.

On je sedeo na mestu suvozača, a nakon što je auto upao u Dunav, razbio je staklo i tom prilikom se povredio. Olja Bećković juče je samo kratko rekla da njen sin nije operisan i odbila je da dalje daje izjave.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track