OPROŠTAJ OD MLADIĆA IZ POTOPLJENOG BMW: Nemanju ispratili s Tiho, noći, Milošu pevali Dobro znaj

Sahranjene žrtve saobraćajke na Adi Huji

OPROŠTAJ OD MLADIĆA IZ POTOPLJENOG BMW: Nemanju ispratili s Tiho, noći, Milošu pevali Dobro znaj

Crna Hronika -
Od dvojice mladića iz BMW smrti oprostilo se nekoliko stotina ljudi. Među njima bio i akademik Matija Bećković i njegova ćerka Olja

BEOGRAD - Nemanja Antić (18), žrtva stravične tragedije na Adi Huji, sahranjen je juče u 15 sati na Novom groblju.

Sat vremena kasnije na istom groblju kremiran je Miloš Janković (20), mladić koji je takođe bio u BMW koji je uleteo u Dunav.Ispraćaju dvojice mladića na večni put prisustvovalo je više stotina ljudi, među kojima su bili akademik Matija Bećković, njegova ćerka Olja Bećković i roditelji vozača BMW Dušana Jovanovića (19).Tuga do nebaNemanjini drugovi, među kojima su bili i članovi Partizanove navijačke grupe Alkatraz, ispratili su ga uz pesmu „Još jedan dan života“, a kovčeg s telom položen je u grob uz pesmu „Tiho, noći“, koja je izazvala plač i jecaje. Slomljena od bola, od kovčega se nije odvajala Nemanjina majka Milena Antić.- Ni Dušanu nije lako. On će sa ovim morati da živi do kraja života - komentarisala je u koloni jedna od Nemanjinih drugarica. Nedugo potom jedan rođak smogao je snage da održi kratak govor.

Ispraćaj... Veliki broj rođaka i prijatelja prisustvovao sahrani
Ispraćaj... Veliki broj rođaka i prijatelja prisustvovao sahrani

Kremacija Miloša Jankovića, koji je bio u gepeku kad je automobil upao u reku, održana je u 16 sati u velikoj kapeli. Njega su prijatelji na večni počinak ispratili uz navijačku pesmu „Dobro znaj“. Njegovi unesrećeni roditelji iz kapele su izašli zagrljeni... Otac, bled od tuge, nije mogao reč da izusti.Malo ko je od drugova i drugarica nastradalih momaka juče hteo da komentariše tragediju. Na njihovim licima videli su se samo bol i tuga.- Miloš je bio drugar kakav se samo poželeti može. Svi smo ga mnogo voleli i večno će ostati u našim srcima - rekla je uplakana Miloševa drugarica Milica R.Kolima u DunavPodsetimo, u automobilu koji je u subotu ujutru sleteo u Dunav na šetalištu kod Ade Huje bilo je još četvoro tinejdžera. Pored Nemanje i Miloša, nastradala je i Anastasija Stajić (17), koja će sutra biti sahranjena na Novom bežanijskom groblju. Troje preostalih putnika, Dušan Jovanović (19), Milica Jokić (18) i Luka Višnjić (18), uspeli su da isplivaju pre nego što je automobil potonuo.

Urgentni centarOPERISAN SIN OLJE BEĆKOVIĆLuka Višnjić, sin novinarke Olje Bećković, koji je povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći u subotu ujutru na Adi Huji, operisan je juče ujutru u Urgentnom centru.- Luki je operisana desna ruka. Intervencija je dobro prošla a radili su je ortopedi iz Urgentnog centra. On se sada oporavlja - kažu lekari.Višnjić je jedan od troje putnika koji su uspeli da se spasu. Operacija je bila zakazana za ponedeljak, ali je odložena za jedan dan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track