EKSKLUZIVNI SNIMAK: Ovo je napadač koji je pretio smrću Saši Mirkoviću! (VIDEO)
Foto: KURIR

Istraga za počiniocem

EKSKLUZIVNI SNIMAK: Ovo je napadač koji je pretio smrću Saši Mirkoviću! (VIDEO)

Crna Hronika -
Kurir došao u posed ekskluzivnog snimka koje su zabeležile sigurnosne kamere pred kućom na Bežanijskoj kosi

BEOGRAD - Nepoznata osoba napisala je u noći 26. na 27. novembar grafite, kojim su upućene pretnje smrću Saši Mirkoviću i Srpskoj naprednoj stranci. Na zidu kuće narodnog poslanika Saše Mirkovića nepoznato lice ispisalo je crnim auto-lakom "Smrt SNS".Kurir je došao u posed ekskluzivnog snimka koje su zabeležile sigurnosne kamere pred kućom Saše Mirkovića na Bežanijskoj kosi. Na zapisu se vidi kako muška osoba, maskirana kapuljačom i kačketom, najpre prolazi pored kuće narodnog poslanika. Međutim, on je tada video prolaznike pa je produžio niz ulicu.

Grafit koji je osvanuo na kući Saše Mirkovića
Grafit koji je osvanuo na kući Saše Mirkovića

Međutim, posle sedam minuta maskirani mladić se vratio pred kuću, ispisao grafit "Smrt SNS" i odšetao niz ulicu. Poruka na zidu kuće na Bežanijskoj kosi ispisana je nešto pre 22 sata. Beogradska policija je obavila uviđaj, a kako saznajemo u toku je intenzivna istraga na identifikaciji napadača.

Saša Mirković
Saša Mirković

Podsetimo, ovo je drugi napad na Sašu Mirkovića, na čiju kuću je u novogodišnjoj noći 2012. godine bačena bomba, a počinioci ovog dela i dalje nisu pronađeni.

http://www.youtube.com/watch?v=U_5nV0gngkw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track