ISPOVEST MAJKE UHAPŠENE UBICE: Moja ćerka rodila je dečaka u bekstvu!

Dolijala posle tri godine skrivanja

ISPOVEST MAJKE UHAPŠENE UBICE: Moja ćerka rodila je dečaka u bekstvu!

Crna Hronika -
Tri godine je nisam videla, a kad je uhapšena, čula sam da se porodila, kaže majka frizerke Nade, koja je slučajno privedena, a osuđena je za ubistvo iz 2004.

PEĆINCI - Nisam videla ćerku više od tri godine! Nisam znala ni gde je ni šta radi sve ovo vreme. U petak me je pozvao njen dečko i rekao mi da je ona uhapšena zbog ubistva od pre deset godina, ali i da se porodila pre mesec i po!Ovo je juče za Kurir rekla Smilja Grujić, majka frizerke Nade Gajić (35) iz Sibača kod Pećinaca, koja je prekjuče slučajno uhapšena. Za Gajićevom je još 2011. raspisana poternica jer je pobegla nakon što je osuđena na 13 godina i 10 meseci zatvora zbog ubistva Miodraga Beljića (26) u februaru 2004. godine.

Međutim, Nada je uhapšena jer je bila u grupi švercera duvana, pa je naknadnom proverom utvrđeno da je osuđena za ubistvo.Nije ubila tog čovekaSmilja Grujić uzbuđeno kaže da je saznala i da je po drugi put postala baka.- Nada je razvedena i iz prvog braka ima ćerku. Saznala sam da se ona porodila pre mesec i po dana i da je rodila sina. Moram sad da idem da prvi put vidim unuka, a tražiću i da mi odobre da posetim Nadu. Želim da je vidim posle toliko godina - kaže Smilja.Ona objašnjava da je njena ćerka devet meseci nakon ubistva puštena iz pritvora da se brani sa slobode.- Moja Nada nije ubila tog čoveka. Njoj je ceo taj slučaj namešten. Sećam se da na suđenju nije ni bilo nekih dokaza protiv nje, a ona je ipak osuđena. Nevinu su je strpali u zatvor... Čula sam razne priče, pa čak i to da joj je neko navodno platio da preuzme krivicu na sebe. Nada nikad nije htela ništa da mi kaže o tom zločinu - priča Smilja.Iako je Nada na suđenju priznala da je ubila Beljića jer se po selu hvalio njihovom vezom, Smilja veruje da oni nisu bili ljubavnici.Nada svima pomagala- Nema šanse da su bili u vezi. On je mogao da priča šta je hteo i da se hvali, ali ništa od toga nije bilo tačno. Čak i ako ga je ubila, a znam da nije, morala je da ima neki razlog - kaže Smilja.Potresena žena dodaje da je njena ćerka dobra osoba.Najbolje znam kakva je Nada. Uvek je bila vredna, radna i poštena. Svima je pomagala, prijatelje nikad nije izdala, svima bi se našla u nevolji i baš zbog tih svojih osobina je prošla tako kako je prošla. Duša me boli zbog nje - priča Smilja očiju punih suza.

Porodična kuća... Ovde je Nada nekada živela
Porodična kuća... Ovde je Nada nekada živela

Frizerka i računovođaUHVAĆENA SA ŠVERCERIMA DUVANAPolicija je Gajićevu našla slučajno, tokom akcije na suzbijanju nelegalnog prometa duvana.Ona je imala lažnu ličnu kartu i zatečena je na jednoj od pretresanih lokacija. Bavila se računovodstvom, a kod nje je nađeno i 30 pečata privrednih društava - kaže naš izvor. U ovoj akciji zaplenjeno je 10 tona duvana.Pucala u ljubavnika- Nada je 25. februara 2004. godine telefonom pozvala ljubavnika Miodraga Beljića- Našli su se u jednom kafiću u Pećincima, a nešto kasnije su seli u kola- Ona je posle svađe potegla pištolj, koji je ukrala od oca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track