VOZAČ UBICA U BEKSTVU: Opet preživljavam smrt svog sina!

Agonija: Otac stradalog Luke o gaženju u Novom Sadu

VOZAČ UBICA U BEKSTVU: Opet preživljavam smrt svog sina!

Crna Hronika -
Saobraćajna nesreća u kojoj je vozač usmrtio ženu i pobegao podseća me na stradanje mog deteta. Pitam se dokle će nam ovakvi i njemu slični bahati vozači ubijati po putevima najmilije i decu - kaže Bojan Jovanović

BEOGRAD - Tragedija u kojoj je mlada Novosađanka nastradala kada ju je vozač džipa udario i pobegao vratila me je u dane kada je moj sin Luka pregažen na Brankovom mostu. Ne znam šta je teže - da li roditelju koji izgubi dete ili kad dete ostane bez roditelja.Ovim rečima Bojan Jovanović, otac Luke Jovanovića (21), koga je 25. jula Marko Milićev udario na Brankovom mostu i pobegao, komentariše nesreću koja se desila u ponedeljak u Somborskom bulevaru, kad je nepoznati vozač udario Mariju Milišić (28) iz Novog Sada i pobegao.

Preko tela nesrećne žene, koja je bila supruga i majka četvorogodišnje devojčice, ubrzo potom je prešlo i taksi vozilo.

- Ponovo preživljavam smrt svog deteta kada vidim šta se događa u Novom Sadu. Neverovatno je da, posle svega što se desilo, i posle Lukine smrti mi još imamo nesavesne vozače koji udare ljudsko biće i samo produže dalje. Mirnim protestom na Brankovom mostu želeo sam da utičem na to da se ovakve tragedije ne ponove. Nažalost, nije još prošlo ni šest meseci otkako je moj Luka preminuo, a mi imamo sličnu situaciju. Pitam se dokle će nam ovakvi i njemu slični vozači ubijati najmilije - kaže Jovanović.

Pravda je dostižna, niko ne može da se sakrijeOn navodi da bol zbog gubitka sina nije bila manja kada je saznao da je Marko Milićev osumnjičen za Lukino ubistvo, ali su, s druge strane, nadležni pokazali da niko ne može da se sakrije.

Ne želim da se svetim, verujem nadležnima- Nikad nisam lično želeo da se svetim ubici svog sina, ali sam želeo da znam ko je on i da odgovara za svoje postupke. I to opet isključivo zbog toga što je nedopustivo da kao vozač udariš ljudsko biće i ostaviš ga da umre - ističe sagovornik Kurira.Jovanović nije želeo da komentariše poruku Marijinog supruga da će on lično presuditi ubici svoje žene.- Imao sam veliko poverenje u rad policije i istražnih organa. Sa njima sam stalno bio u kontaktu. Pronašli su Milićeva, očekujem da će ubrzo naći i odgovornog za smrt nesrećne Novosađanke - istakao je Jovanović.

Poslednji ispraćaj neverica posle tragične smrti majke četvorogodišnje devojčiceMARIJA SAHRANJENA, POTRAGA ZA VOZAČEM!NOVI SAD - Marija Milešić (28) iz Novog Sada sahranjena je juče na novosadskom groblju, dok se njen ubica, koji ju je usmrtio pre pet dana, i dalje skriva.Od Marije se oprostilo nekoliko stotina ljudi, među kojima i majka Vesna, sestre Jasmina i Milica, svekrva Snežana, kao i druga brojna rodbina. Na sahrani nije bila četvorogodišnja Teodora, koja je ostala kod kuće s dedom. Kako kažu rođaci, ona čeka mamu da se vrati s posla.- Nikako joj nije jasno zašto joj mama još nije došla s posla. I da joj se kaže, mala je da bi shvatila šta se desilo - kaže rođaka Sanja J.Na sahrani vanbračne supruge, s kojom je proveo deset godina, nije bio suprug Milan Đarmani. Inače, Milan nije pripadnik Žandarmerije, kako mu stoji na Fejsbuk profilu, iako je okačio fotografije novosadskog odreda. To su nam potvrdili i u MUP.Kako nezvanično saznajemo, policija je pretražila 160-170 crnih džipova.Pregledani su snimci sa svih saobraćajnih kamera u gradu, sprovode se brojne istražne radnje, znamo u kom je automobilu bio odbegli vozač i očekujemo da brzo bude uhapšen - kaže naš izvor iz istrage.Policijska uprava Novi Sad poziva očevice i građane koji imaju bilo kakva saznanja o vozaču koji je izazvao ovu saobraćajnu nesreću ili automobilu koji je u njoj učestvovao da se jave na brojeve telefona 064/892-4149 ili 192.Štrajk advokataODLOŽENO SUĐENJE MILIĆEVUZbog štrajka advokata, pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu odložen je početak suđenja Marku Milićevu, koji je letos svojim „mini-kantrimenom“ na Brankovom mostu usmrtio Luku Jovanovića.Na optuženičkoj klupi su, osim Milićeva, i Bratislav Vesović i Saša Janković. Milićev i njegov kum Vesović su iz pritvora dovedeni u sudnicu Palate pravde, dok se taksista Saša Janković brani sa slobode. Sledeće suđenje je zakazano za 22. decembar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track